Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elittárs: Hogy lehet onnan...

Elittárs: Hogy lehet onnan leiratkozni, hogy ne vonják tovább a pénzt? Eddig egyik ismerősömnek sem sikerült. Részletek lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mielőtt feliratkozom, azt szeretném kideríteni, hogy pontosan hol lehet lemondani a tagdíj fizetést, ha már nem kell, mert az ismerőseim óva intenek ettől a társkeresőtől. Utánanéztem (egy barátnőm profilját néztük együtt): Azt írja a társkereső, hogy a „Felhasználói fiók” „Tagság” menüpontnál a „Megszüntetés” szóra kattintsunk. Igen ám, de a Tagság menüpontnál nincs is ilyen lehetőség!! Csak két lehetőség van ott: „Megújulás aktiválása” és „Fizetési adatok módosítása”. Pontosan hol lehet lemondani? Mert amíg ezt nem találom, nem iratkoznék fel. Amúgy azt néztem, hogy ügyfélszolgálat címen csak egy fax számot adnak és egy berlini postacímet, azaz nem tudsz hova fordulni, ha problémád/kérdésed merülne fel. Tényleg ilyen inkorrekt társkereső ez?

2021. jún. 25. 10:45
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekem simán sikerült. Az előfizetés lejárta előtt egy héttel írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy szeretném ha nem hosszabbítanak meg, tehát szeretném lemondani.

Egyébként teljesen egyértelműen le van írva a szabályzatukban hogy hogyan kell felbontani a szerződést.

2021. aug. 13. 18:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, én pedig "teljesen egyértelműen" (ahogy említed..) leírtam a kérdésem alatt, hogy melyik menüpontban mit, illetve mit nem tapasztaltam, valamint kitértem az ügyfélszolgálat hiányára is..
2021. aug. 23. 22:33
 13/14 anonim válasza:

Ügyfélszolgálat e-mail elérhetősége: ugyfelszolgalat@elittars.hu

Ami pedig az előfizetés lemondását illeti: simán megtehető, én az alábbi választ kaptam tavaly a kérédsre:

"

A Prémium tagság megszüntetését legkésőbb 7 nappal az előfizetés lejárta előtt szükséges jeleznie, ezzel az automatikus meghosszabbítás deaktiválásra kerül. A Prémium szolgáltatások természetesen ettől függetlenül rendelkezésére állnak az előfizetés végéig.

A legegyszerűbb módja előfizetése megszüntetésének, ha azt online intézi az alábbi linkre kattintva:

[link]

Kérjük, lépjen be Elittárs felhasználói fiókjába, válassza ki megszüntetésének okát, majd kattintson a „tovább” gombra.

Továbbá Prémium tagságának lemondását írásos formában is intézheti. Kérelmét adja fel ügyfélszolgálati űrlapunk segítségével vagy postai úton az Elittárs oldalra regisztrált e-mail címe, illetve azonosító száma feltüntetésével.

Az azonosító számát a ""Felhasználói fiók""/ ""Személyes adatok"" menüpontban találja.

"

2021. okt. 15. 12:16
 14/14 anonim válasza:
Most màr valami eljàràs folyik ellenük fogyasztò megtèvesztès miatt
2022. okt. 14. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!