Elittárs: Hogy lehet onnan leiratkozni, hogy ne vonják tovább a pénzt? Eddig egyik ismerősömnek sem sikerült. Részletek lent.
Nekem simán sikerült. Az előfizetés lejárta előtt egy héttel írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy szeretném ha nem hosszabbítanak meg, tehát szeretném lemondani.
Egyébként teljesen egyértelműen le van írva a szabályzatukban hogy hogyan kell felbontani a szerződést.
Ügyfélszolgálat e-mail elérhetősége: ugyfelszolgalat@elittars.hu
Ami pedig az előfizetés lemondását illeti: simán megtehető, én az alábbi választ kaptam tavaly a kérédsre:
"
A Prémium tagság megszüntetését legkésőbb 7 nappal az előfizetés lejárta előtt szükséges jeleznie, ezzel az automatikus meghosszabbítás deaktiválásra kerül. A Prémium szolgáltatások természetesen ettől függetlenül rendelkezésére állnak az előfizetés végéig.
A legegyszerűbb módja előfizetése megszüntetésének, ha azt online intézi az alábbi linkre kattintva:
Kérjük, lépjen be Elittárs felhasználói fiókjába, válassza ki megszüntetésének okát, majd kattintson a „tovább” gombra.
Továbbá Prémium tagságának lemondását írásos formában is intézheti. Kérelmét adja fel ügyfélszolgálati űrlapunk segítségével vagy postai úton az Elittárs oldalra regisztrált e-mail címe, illetve azonosító száma feltüntetésével.
Az azonosító számát a ""Felhasználói fiók""/ ""Személyes adatok"" menüpontban találja.
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!