Oda akarom az ösztöndíjamat(pár százezer FT) adni egy nagyon jó ismerősömnek mert bajban van, a szüleim megharagudnának. Hogyan szerezzek neki pénzt? Ő sajnos mindig elkölti azt a pénz ami van neki rögtön, Vagy szerezzek neki egy bankártyát?
Figyelt kérdés
Nem piára költi nem cigire...
Hogy érjem, el, hogy legyen bankártyám? Hogy vegyem rá a szüleimet? Élet halál kérdés..
2021. jún. 24. 16:19
1/10 anonim válasza:
Lehet nyilvános gyűjtéseket szervezni közösségi vagy kifejezetten adományoldalakon.
2/10 anonim válasza:
Nem fog tetszeni a válasz, de sehogy. Ahogy írtad mindig elkölti. Neked elmenne minden pénzed ő pedig újra ott állna, hogy pénz kell neki
3/10 anonim válasza:
Ha mégcsak 18 alatti gimnazista vagy, akkor nem fogsz tudni hitelkártyát kapni, ha arra gondoltál.
Bankkártyád viszont lehet, sok bank kínál Junior számlanyitási lehetőségeket.
Ha viszont már elmúltál 18 és mégis ilyen kérdéseket kell feltegyél, akkor nem tudom ajánlani, hogy bárkinek is nagyobb összeget adj át, mert nem vagyok meggyőződve, hogy még elég érett vagy az egész szituáció mélyebb megértéséhez és kezeléséhez.
Egyébként csak benchmarking szándékával kérdezem, mi az ösztöndíj neve?
4/10 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok.
2021. jún. 24. 16:36
6/10 anonim válasza:
Élet halál kérdés nem lehet. Ha pedig a saját pénzét elkölti, valószínűleg a tiédet is elfogja.
7/10 A kérdező kommentje:
5/drogra...
2021. jún. 24. 20:41
8/10 anonim válasza:
Ez lenne neked a baráti támogatás; normális vagy? Ez nem élet-halál kérdés, hanem butaság. Inkább mondd meg neki, hogy kérjen mentális segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!