Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az ha én beszólok...

Miért van az ha én beszólok valakinek rögtön én vagyok a rossz még ha igazat is mondok, és engem nagyon leb@sznak. De pesze, ha már más szól be nekem akkor őt nem b@sszák le amiért engem csesztetett. Mindig ez ment minden sulimban, szerintetek miért?

Figyelt kérdés
Ennyire nem számítok? Pedig nem vagyok a tutyimutyi megalszik a számban a tej alak.... és akármi probléma adódik valahol mindig én kerülök ki rossznak pedig csak jót akarok és ki állok az igazamért!

2021. máj. 28. 06:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Röviden mindenkinek elnézik és röhögnek rajta ha beszól valakinek vagy kinevet valakit, és nekem meg nem nézik el, hanem rögtön kibeszélnek, hogy mit röhögtem, pedig ők is ugyanazt csinálják, szóval nem értem, én miért vagyok rosszabb? Minden sulinban ez ment...
2021. máj. 28. 06:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít, mit mondasz. Az számít, ki vagy. A megfelelő ember az asztalra is szarhat, azért is tapsviharban részesül. A nem megfelelő meg mondhat bármit, mindenért utálni fogják. Akkor is, ha szóról szóra ugyanaz egy menő embertől már ámulatba ejti a hallgatóságot.
2021. máj. 28. 06:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tiszteleted abban a tarsasagban. Ilyenkor valtani kell munkahelyet vagy suliban tulelni azt az idot es elfelejteni az egeszet kesobb. Vannak kozossegek,ahol akarhogy viselkedik az ember megsem tud beilleszkedni.
2021. máj. 28. 06:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Pedig én divatosan öltözködök, nem nézek le senkit, tisztálkodok rendesen,

nem vagyok stréber se, igényes vagyok mindenemre, szeretek emberek közt lenni, szeretek bulizni...stb.

2021. máj. 28. 06:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem még soha egyetlen társaságban sem volt tiszteletem...

Örültem neki, ha szó szerint nem ütnek meg, annyira utáltak eddig mindenhol.

2021. máj. 28. 06:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Iskolát már nem tudok váltani, mert már váltottam sokat...
2021. máj. 28. 07:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is utaltak,bantottak,kinevettek es meg sorolhatnam mennyi sz*rsagot csinaltak velem a suliban,pedig nem voltam kulonb toluk. Jol oltozkodtem,igenyes voltam es tanultam is. Elso dolgom volt minel messzebb kerulni toluk es megvaltoztatni a viselkedesem es a hozzaallasom az uj kornyezetben. Ez nem azt jelenti,hogy en is seggfej akartam lenni…csupan hatarozottabb. Persze vannak sebek,amiket nem lehet kitorolni es orokre bennem vannak (pl.: onbizalomhiany),de ennek ellenere ma mar sokkal jobban erzem magam es azt a tarsasagot egy eletre elfelejtettem.:)
2021. máj. 28. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!