Elittárs: Hogy lehet onnan leiratkozni, hogy ne vonják tovább a pénzt? Eddig egyik ismerősömnek sem sikerült. Részletek lent.
Köszönöm szépen 3.! Igen, a barátnőm is azt javasolta, hogy ha regisztrálok és egyszer már nem akarok tovább fizetni, akkor végső esetben a bankomhoz is fordulhatok, hogy ne vonjanak pénzt. Webkártyám sajnos még nincs.
Kedves 4.! Az ott előfizető barátnőm profilját néztük, aki egy komolyabb szinten lévő informatikus szakember és ő is azt mondta, hogy nincs ilyen opció. (Bár az elittárs leírja, hogy van és le tudsz iratkozni, de a valóságban nincs.)
Ha valaki tudna ajánlani egy normális(abb) társkeresőt, arra is nyitott vagyok. :)
azt ugye tudod, hogy beleegyeztél hogy 12 hónapig fizeted az elittars tagsagot? ha most lemondod, ki kell csengetned az 1 eves díjat....
nekem rohadt nagy szerencsem volt,mert 14 napon belul lemondtam, mivel egy rakás fos az egesz... de ha tullepted a 14 napot,akkor megszívtad
Egy ismerősöm eléggé megszívta velük, mert még az ügyfélszolgálat is külföldön van. Ő leállítatta a befizetést, majd kapott egy ügyvédi levelet perrel fenyegetve több százezer forintos "hátralék" és "szerződésszegés" címén. Hiába írt előtte e-mail-eket, és próbált telefonálni, hogy lemondaná a tagságot, ő befejezte (összesen egy levelet kapott (az övéire nem is válaszoltak), de az a "hölgy" is csak azért írt neki, hogy mit képzel magáról, hogy ide regisztrált....
Végül befizette, mert nem akart pereskedni, és ő így vetett véget a kapcsolatnak a szolgáltatóval.
Kedves 7.! Nagyon durva ez a történet, amit említesz és túlságosan is hihető, ugyanis magam is hallottam hasonlókat. Nem tudtam, hogy az ellitársról volt-e szó, de ezek szerint igen.
Igen, nekem is az volt a furcsa, hogy amikor az előfizető barátnőm profilját együtt néztük, ügyfélszolgálat címszó alatt mindössze egy berlini postacím (!) volt és egy fax (!) szám, azaz sem e-mail-es, sem telefonos elérhetőség.
Valószínű, hogy így mégsem regisztrálok oda. :(
Röviden: Igen. Inkorrektek a szerződési feltételei - persze mi aláírjuk, többnyire épphogy átolvasva, vagy csak kikipálva ezeket. Nagy hiba.
Egyébként a legtöbb társkereső a folyamatos pénzleemelés végtelenül sunyi módszerét alkalmazza. Mert a szegény regisztráló többnyire nemcsak gyanútlan, jóhiszemű, de feledékeny is. Aztán futhat a pénze iránt!
Én küldtem egy panaszt a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségnek, kiváncsian várom a választ!
Az ilyen szolgáltatásokat bojkottálni kellene, és mindenkinek nyomatékosan felhívni a figyelmét arra, hogy ne adja meg a kártyaadatait!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!