Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti srácként keresem a...

Budapesti srácként keresem a következő lányt. Magadra ismersz?

Figyelt kérdés

Szeretek a természetben járni és kedvelem az állatokat. Fontos szerepet kap életemben az önismeret felé vezető út. Olyan Budapesten élő nőt keresek akinek életében ezek sokat számítanak.

...Alapvető nálad a megjátszás, és időt, energiát kímélve lehetőleg minél kevesebbet törődsz a hozzád közel állókkal? Inkább nem fejezed ki érzelmeidet és mindenkinél jobban tudod: jobb kapni, mint adni? Tartasz a mozgástól, többféle mozgásformától pedig egyenesen lever a víz? Ha van munkád, akkor azt gondolkodás nélkül mások elé helyezed? Akkor biztos van más amire a figyelmedet fordíthatod.

…Inkább a fentiek ellenkezője érvényes rád, és 28 +/-10 évbe tartozó nő vagy, aki élő találkozót preferál? Ráadásul még idén? Ha így van, leveledben küldd meg, hogy nézne ki számodra egy ideális első találkozó.

Nem írtam többet mint amit férfiként magam is nyújthatok.

28/F

2021. jún. 15. 01:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én csak olyan nőket ismerek akikre érvényes a leírásod. De sok sikert, haha.
2021. jún. 15. 01:18
 2/12 anonim válasza:
Pedig majdnem írtam:/ 29N
2021. jún. 15. 01:57
 3/12 anonim válasza:
Úgy látom nagyon hosszú út áll még előtted az önismeret felé, az hét szentség.
2021. jún. 15. 02:08
 4/12 anonim válasza:

Annyira csábító dolog "a következő lánynak" lenni, komolyan mondom.

Engem megvettél kilóra!

2021. jún. 15. 04:51
 5/12 anonim válasza:

"Annyira csábító dolog "a következő lánynak" lenni, komolyan mondom."

Ha egy nő tudna ilyen normális szöveget írni, leesne az állam. Jó nektek, hogy ilyen kis dolgok miatt is ki tudtok alakulni, akkora választékotok van. Már csak értékelni kéne, hiszti helyett.

"Pedig majdnem írtam:/ 29N"

Ő rá sztem ne írj, mert ha már képes egy ilyen apróság eltántorítani az ismerkedéstől, akkor ha bármit kezdesz vele, a párkapcsolat többi dolgaiban is ilyenek fog csinálni. Nem képes megragadni a lehetőségeket, direkt taszítja magától.

2021. jún. 15. 05:25
 6/12 anonim válasza:
Ez férfiként olvasva is ultragáz. Még felvételi vizsga is van...
2021. jún. 15. 05:39
 7/12 anonim válasza:

Erre mondják a nők hogy még gyakorolj..

F

2021. jún. 15. 08:44
 8/12 anonim válasza:
Gyenge volt.
2021. jún. 15. 15:43
 9/12 anonim válasza:

kicsit megizzadtam, mire végigolvastam 30F

amúgy magamra ismertem

2021. jún. 16. 01:03
 10/12 anonim válasza:

Be van durranva.

Üzekedni akar de úgy gondolja ez az előadás célravezető.

Azt hiszi értelmes amit írt, pedig nevetséges.

2021. jún. 16. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!