Mit gondolsz, mi fog történni a következő hónapokban a budapesti lakáspiacon?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Jelentősen tovább esnek az eladási árak, a vevők kezdenek el leginkább diktálni a lakáspiacon
Kismértékű csökkenés elképzelhető, de nagy csoda nem fog történni a Covid ellenére sem
Emelkedni fognak az árak, annak ellenére, hogy a Covid velünk marad hosszú távon
Emelkedni fognak az árak, mert a Covid eltűnik, beindul újra a turizmis, az Airbnb, a Felsőoktatási albérletek piaca
Stagnálni fognak a jelenlegi, már picit beesett árak
Én nem vettem észre semmilyen változást, szerintem drágák a lakások
Én nem vettem észre semmilyen változást, szerintem éppen jó árban vannak a lakások
Én nem vettem észre semmilyen változást, szerintem olcsók a lakások
38 szavazat
1/6 anonim válasza:
Mivel tavaly a lakásvásárlók kivártak és csak a menekülőárasokat vették meg nagyrészt, idén többen fognak vásárolni, és mivel indul az éves szezon is, áremelkedés lesz. Persze a kínálat fele menekülőáras marad, de elkelnek.
2/6 anonim válasza:
Nem az idei év a lényeges sztem, hanem a 22-es választás. Jelenleg szinte legjobban támogatott hazai iparág ez. Rengeteg pénzt bele öntöttek. Ha csak fele ennyi nagy állami giga beruházás lenne akkor azért lenne szabad kapacitás illetve nagyobb árverseny.
3/6 anonim válasza:
Választás után ha marad a rendszer, ismét meglódul a nép külföldre.
4/6 anonim válasza:
Hiába kalkulálnak a vakcinával a kereskedők, a covid még korántsem lefutott téma. A gazdaságnak jelenleg nincs rá megfelelő koncepciója.
Hitelből magasak az árak mindenhol, nem csak Bp-n,nem a gazdasági teljesítmény miatt. Elfogy a korpa, esnek az árak. Így szokott ez lenni.
5/6 anonim válasza:
#3 le lett pontozva, de előző választás után is észrevehetően meglódultak kifelé azok, akik tudnak is akarnak is dolgozni.
6/6 anonim válasza:
5: ne csodál. Sikerült eszetlenül annyira felverni az árakat, hogy aki saját erőből akart egyről a kettőre jutni az inkább meglép. Nekem is mentek inkább ki 400 ezret kereső mérnök, It-s vagy szaki ismerőseim emiatt. Jó fizu is kevés ide. 30 milliós panelhoz 10 millió önrészed legyen meg 20 hitel? Teljesen érthető. Más csokját illetve kormány közeli építőipari cégek ( már ha lehet hinni a netes híreknek, ki tudja mi az igazság alapjuk ) hasznát miért más termelje ki? Én is 5 év tapasztalatként mérnökként megyek ki jövőre. Megvárom azért, hogy elmenjen a COVID, valamint szívességből egy X-ezt ratolok az össz ellenzéki jelöltre. Fizesse a rosseb más költségeit. Arra ott van 2,5 millió fideszes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!