Támogatnátok hogy Lázár János legyen Magyarország következő miniszterelnöke?
A mostani vele készült interjú is rámutat arra hogy ő tudja mit kíván a magyar nemzet.
A magyar ember vidéki,és elege van a lopásból és a tohonya Fideszből,ami olyan bénán működik hogy a fletó újra előre tudott törni.
Lázár János soha nem fél kritizálni a Fideszt és szembe menni Orbán Viktoral a magyar nép érdekében.
#2 Igen, ezt én is unom már, hogy a proli Győriek a valamirevaló Nyíregyháza illetve Mátészalka felé nyújtogatják Non Stop a markukat Sopronnal karöltve.
Tartsák el magukat!!
"Én azt támogatom, hogy a nagy önérzetességükben a vidékiek végre tartsák el magukat és ne Budapest meg a pár valamirevaló iparváros felé nyújtogassák a markukat nonstop."
Azért tarhál a főnökötök állandóan mert olyan önellátóak vagytok? Ahol egy "harrypottert" választanak főpolgármesternek.
"Igen, ezt én is unom már, hogy a proli Győriek a valamirevaló Nyíregyháza illetve Mátészalka felé nyújtogatják Non Stop a markukat Sopronnal karöltve.
Tartsák el magukat!!"
Miért nem mégy te is a haveroddal az áldott biciklisávokra amit az istenetek intézett nektek?
De, hogy válaszoljak a kérdésre is, én nem támogatnám. Pökhendi személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!