Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm volt és őt nagyon szerettem. Már több éve ismerem, elég hosszú és bonyodalmas volt az egész kapcsolatunk, voltunk csak barátok, voltunk eggyütt, szakítottunk nem beszéltünk sokáig, aztán megint jóban lettünk, most éppen nem beszélünk egymással. A lényeg hogy a mai napig fáj, van hogy elkezdek rajta gondolkodni és órákig szenvedek, nem tudok aludni se. Nem múlik el az iránta érzett szeretetem. Soha nem feküdt le velem és nem voltam még senkivel. Gondoltam hogy elmennék egy prostituált hoz hogy végre megtörténjen a dolog. Ilyenkor mindig eszembe jut hogy lehet ismerkedni kéne és akkor boldog is lehetnék, ezzel viszont több probléma is van: nem vagyok túl az előző lányon, lassan elkezdek dolgozni és alig lesz szabadidőm, nem tudok hol ismerkedni mivel barátaim nincsenek ilyen tindernek meg Badoo nak nem sok értelmét látom, illetve eléggé szomorú vagyok és egy ilyen búval baszott ember nem nagyon talál párt, és egyébként sem gondolnám hogy találok olyat akivel kölcsönösen egymást akarjuk. Azokat kérdezném akik sokáig nem tudtak tovább lépni, nekik mi segített? Mi lehet nekem a jobb megoldás prostizás vagy ismerkedés?2021. jún. 6. 15:03
1/3 anonim válasza:
Az értelmileg felnövés.
2021. jún. 6. 15:33
2/3 anonim válasza:
A qrvákat felejtsd el! Szerintem annál nincs megalázóbb ilyenkor. Ismerkedj bátran! Legyél kitartó és őszinte. Ezt nagyra értékelik a nők.
2021. jún. 7. 06:54
3/3 anonim válasza:
A prostit szerintem is felejtsd el. lehet, hogy a szüzességed elvesztenéd, de elvesztenél mellette valami mást is...
Igazából, mi értelme volna elveszíteni? Attól több lennél valamivel? Szerintem is ismerkedj inkább, az meg ne érdekeljen, hogy nem voltál még nővel.
2021. jún. 7. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!