Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy érjem el azt,hogy ne...

Hogy érjem el azt,hogy ne barátként tekintsen rám?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel kb. 6 hónapja beszélek nagyon jól kijövünk,a lánynak most nincs senkije, és még így nem mertem rákérdezni,hogy tetszem-e neki,de azt mondta,hogy belsőleg nagyon kedvel..

És hogyan tudnám azt elérni,hogy ne barátként tekintsen rám?

Nyáron nagy eséllyel fogok vele ,,randinzni" és hányadik rani után mondjam el,hogy én többet érzek? RANDIZNI= beszélgetünk,és dumálunk kettesben

2021. jún. 5. 20:58
 1/9 A kérdező kommentje:
bocs elrontottam RANDIZNI= dumálunk,sétálgatunk kettesben
2021. jún. 5. 20:59
 2/9 anonim válasza:

Szerintem kb. 5-7.

9-nel ne várj tovabb kb. 5,6 szerintem az ideális. Ne az elsőnél.

2021. jún. 5. 21:38
 3/9 anonim válasza:
Már bocs, de az egyből eldől hogy akar-e tőled valamit vagy sem. Ha kinéz valahogy, naponta többen is akarnak tőle valamit! Nem fog 5 hónapig várni egy ilyen szerencsétlenre. És attól mert azt mondja hogy nincsen senkije még fűzheti őt több srác is egyszerre, a csajok ebben nagyon jók!(udvartartás)
2021. jún. 6. 02:29
 4/9 Noren1989 válasza:

Belsőleg nagyon kedvel= friendzone.

Vesztegeted az idődet, barátom.

2021. jún. 6. 09:29
 5/9 A kérdező kommentje:
3#-as az előző kapcsolatában is 8 hónapig ismerkedett a fiúval
2021. jún. 6. 09:40
 6/9 A kérdező kommentje:
#3-as de ha minden fiúnak ezt mondod,hogy több srác fűzheti egyszerre,akkor mindenki feladná.
2021. jún. 6. 09:42
 7/9 A kérdező kommentje:
#4-es külsőleg nem mertem megkérdezni,hogy mit gondol,de annak is eljön az ideje,és ha vissza utasít,akkor így jártam,de még mindig jobb,mintha meg se kérdezném!
2021. jún. 6. 09:43
 8/9 anonim válasza:
Figyelj, szerintem az még oké, ha most találkoztok először, hogy az első talit még nem nevezitek randinak konkrétan. (Egyébként, kép alapján nem is igazán lehet eldönteni, hogy van-e vonzalom, ehhez kell a találka...) Viszont én azt javaslom, ha jól sikerül ez az első, akkor a végén hívd el egy konkrét "randira", így egy az egyben. Esetleg ha nincs tisztában vele, mit jelent a "randi" kifejezés, akkor előtte elejthetsz egy ilyet, hogy ez csak annyi, hogy kettesben töltötök időt egymással, beszélgettek, ismerkedtek. Csak hogy nehogy megijedjen, mert sokaknak az a randi, hogy az ágyban köttök ki a végén. De szerintem ha értelmes, meg mivel már ismeritek is jól egymást, így ez nem feltétlen szükséges. De mindenképp emeld ki, hogy RANDIRA szeretnéd hívni, tehát nem csak egy sima tali. Így rögtön ki is derül, hogy lehet-e esélyed, vagy sem. Illetve tisztázva lennének a szándékok. Persze ez az én véleményem, de speciel én szeretem, hogyha egyenes a férfi, azaz nekem fontos tudni, hogy most randira megyek, vagy csak egy barátkozós talira, mert másképp állok hozzá.
2021. jún. 7. 19:27
 9/9 A kérdező kommentje:
#8-as Nem először találkozok vele,mert osztálytársam.Egyébként köszönöm a válaszodat!!
2021. jún. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!