Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy barátként...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy barátként tekintsék csak rá?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit fél éve ismerek, osztalytarsam. Nagyon jóban vagyunk, szinte bármiről tudunk beszélgetni. Az elején már elkezdett tetszeni, amikor baratkoztunk. Utama volt egy lány, akivel majdnem osszejott, de vegulis nem. Ebben az időszakában alig beszéltünk, tökre elhanyagolt. Mostanában megint sokat dumálunk és nevetünk, nagyon szeretem és sokszor kéri ki a velememyemet a dolgaiban. Viszont van egy lány, aki neki tetszik. Nem tudom mit kéne tennem, hogy elfelejtsem, bár igazából nem is akarom elfelejteni, mivel egyik legjobb barátom és nagyon szeretem. Alllag nagyon hasonlítunk amúgy szemeyisegben és többen mindtak, hogy mi tuti érzünk egymás iránt valamit. Na nálam ez be is jött de nála nem... Mit tehetnek? Volt olyan is, hogy nekem mondta kivel kéne osszejonnom és az egyik legjobb haverjat mondta. Ajj, annyira rossz érzés :( volt már régebben is ilyen plátói szerelmem, és abból az lett, hogy 1 evig folyton a sracra gondoltam nem láttam pár hónapig aztán szépen lassan elmúlt és azóta ő is az egyik legjobb barátom.

2017. febr. 11. 08:28
 1/3 Párnahuzat ***** válasza:
Lehetnék nagyon bunkó, de nem leszek, és csak annyit mondok, hogy hallgass magadra. Meg a szívedre.
2017. febr. 11. 09:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy lehetnél bunkó? Nem teljesen értem mire gondolsz.
2017. febr. 11. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Hidd el, ő is téged akar, csak fél a pofára eséstől, ezért csűri-csavarja a dolgot. De igencsak félreállna a szája, ha valóban összejönnél a haverjával.
2017. febr. 12. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!