Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk! Melyik a szexibb egy...

Fiúk! Melyik a szexibb egy randira?

Figyelt kérdés

Haspolo és lasztex

Haspolo és rövidnadrág

18L vagyok

Egy hónap múlva lenne kb a randim.

Vagyis inkább első találkozóm.

Légyszi kort is írjatok.

Köszi :)

2021. jún. 4. 12:14
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Rövidgatya.
2021. jún. 4. 13:00
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2021. jún. 4. 13:31
 13/29 anonim válasza:
Lasztexet szerintem hanyagolt, akkor inkább már rövid nadrág. A haspóló sem muszáj, valami egyszerűbb de mégis csinos felső jobb lenne, mert szerintem így is túl kihívó leszel.
2021. jún. 4. 14:38
 14/29 anonim válasza:
A lasztex baromi rib*ncos szerintem is, haspólóban meg pláne. Akkor már inkább egy rövidgatya.
2021. jún. 4. 14:42
 15/29 anonim válasza:
Szerintem vagy haspóló vagy rövid nadrág, mert a kettő együtt nagyon közönséges hatást kelt. Találd meg a balanszot. A latexet meg nem is említem inkább.
2021. jún. 4. 14:44
 16/29 anonim válasza:

Tök nem ezen múlik.

Meg kérdés, hogy színházba, vagy valami szexbuliba mentek...

ha utóbbira és szájer hívott meg, akkor rád se lesz kíváncsi senki :D amúgy meg tök8 :D

2021. jún. 4. 14:55
 17/29 anonim válasza:
Hova lett a kommentem?
2021. jún. 4. 15:21
 18/29 anonim válasza:
Bocs, de mind a kettőben fizetősnek tűnnél a számomra. Ha csak dugni akarsz, akkor oké, de ha komolyabb dolgot keresel, akkor szerintem valami szolidabb öltözéket válassz első alkalomra.
2021. jún. 4. 19:27
 19/29 anonim válasza:

Aki a 9-est és a 10-est írta, az vagy rejtett homoszexuális, vagy álszent, de ha előbbi, akkor az utóbbi is igaz rá.

A megjelenés épp annyira fontos, mint az amögött rejlő személy. Ha valaki nem ad a külsejére (és nem csak az öltözetre gondolok) az soha nem fogja felhívni magára a figyelmet, akár fiú, akár lány az illető.

Ugyanakkor a két választási lehetőség is elég klisé, szinte minden mai 15-20 vagy afölött kicsivel ilyen öltözetben járkál ilyenkor nyáron. Nem azt mondom, hogy legyél konzervatív és kabátba menj, ami minden olyan részedet takarja, amiért egy fiú megkíván, de vigyél bele több fantáziát annál, mintsem hogy erre a két választásra szűkítsd a kört.

2021. jún. 4. 21:25
 20/29 anonim válasza:
Befogsz kattanni a megfelelési kényszertől mire odaérsz
2021. jún. 5. 01:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!