Fiúk! Melyik a szexibb egy randira?
Haspolo és lasztex
Haspolo és rövidnadrág
18L vagyok
Egy hónap múlva lenne kb a randim.
Vagyis inkább első találkozóm.
Légyszi kort is írjatok.
Köszi :)
haspóló és rövidnadrág
22
haspóló és rövidnadrág
44/F
Nekem egyik se jön be.
Ha ilyenben jelennél meg az nálam hátrány lenne inkább, mint előny.
Inkább érdeklődd meg finoman, hogy mi az ami neki bejön.
Egyik sem szexibb mint a masik.
Engem az izgat fel, ha a csaj torodik velem oszinten, oszinten beszel magarol, sokat kerdezoskodik rolam meg esetleg a csaladomrol es alig beszel magarol, esetleg kerdezget hogy mikor akarunk ujra talalkozni, hosszu tavu tervekrol beszel, hatarozottsagot mutat.
Igen. Nekem erre all fel.
Amelyik pillanatban elkezdi jatszani az agyat vagy felig-meddig erdeklodni irantam pedig ugy kezdtuk az egeszet, hogy mindkettonket erdekel a masik, akkor nem csak lelankadok, hanem merges is leszek es ott hagyom a francba.
Messze hidegen hagy, hogy kabat van rajta vagy pitsanaci. Na jo mondjuk ez nem igaz.
Aki ilyen kihivoan oltozkodik azt annyira nem dijazom. Altalaban azok ilyenek akik nagyon sokat adnak a kulsore, de a belsore nem annyira.
Igen, ilyen is van. Ferfi vagyok es elobb hasznalom az agyam, aztan az erzelmeimet, aztan meg a farkam.
Bar nekem a libidom nem is olyan nagy, lehet ezert konnyu nekem ezt megtenni. Sokat hallom ferfi tarsaimtol, hogy mennyire nem birjak visszafogni magukat ha meglatnak egy pitsanacis csajt.
9-es vagyok
Meg azt hozza tennem, ha valaki komolyan akar valamit, az ne a combjaval meg a seggevel meg a felig meztelenkedessel probaljon elcsabitani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!