Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk! Melyik a szexibb egy...

Fiúk! Melyik a szexibb egy randira?

Figyelt kérdés

Haspolo és lasztex

Haspolo és rövidnadrág

18L vagyok

Egy hónap múlva lenne kb a randim.

Vagyis inkább első találkozóm.

Légyszi kort is írjatok.

Köszi :)

2021. jún. 4. 12:14
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
azt hiszem, nagyon el akarod csábítani :) te tudod, mit akarsz tőle, de a benyomáskeltés nem csak ennyiből áll, teljesen a testedre tereled a figyelmét, az egyéniséged, ha van, nem tud érvényesülni, esetleg hátrányt is jelenthet, ha túl sokat teszel a kirakatba, főleg, ha kapcsolatot akarsz
2021. jún. 5. 04:39
 22/29 Istvan485 válasza:
Nekem bármelyik be jön !!!!!50/f
2021. jún. 5. 05:18
 23/29 anonim válasza:
#21: Aztán meg egy hónap múlva majd jön a kérdezőtől a következő kérdés, hogy miért disznó minden pasi, miért akar mindegyik csak dugni. Hát ha valaki a majdnem meztelen testével reklámozza magát már az első randin is, akkor ne csodálkozzon, hogy le akarják szakítani a gyümölcsöt.
2021. jún. 5. 08:13
 24/29 Istvan485 válasza:
Természetesen nem ingyen gondolnam
2021. jún. 5. 08:25
 25/29 anonim válasza:

19

9-es es 10-es vagyok.

Nem vagyok homoszexualis is alszent sem.

Szimplan nem csak honapos kapcsolatokat szeretek hanem hosszu kapcsolatokat. Es azokban az szamit amiket leirtam.

Az hogy te ennyire nem tudsz kulonbseget tenni lanyok kozott, mert mindegyikre all a farkad, es az eszed helyett is az van, arrol nem en tehetek.

Nehez elhinni mi?

Remelem majd te is felnossz erre a szintre, hogy ne a pitsanadrag meg a hasipolo hatarozza meg es dontse el, hogy osszejossz valakivel vagy sem.

Tul fiatal vagy meg hogy dontokepes legyel es ne osztonszeruen viselkedj, ezek szerint.

2021. jún. 5. 10:49
 26/29 anonim válasza:
Inkább realista vagyok, és minden ember ösztönszerűen viselkedik. De te maradj továbbra is álszent, ha így kényelmesebb.
2021. jún. 5. 10:52
 27/29 anonim válasza:

Ha választanod kell ezek közül, akkor haspóló rövidnadrág, de ahogy mondták, egy testhezálló mondjuk pántos felső és egy minimum térdig érő szoknya.

Pl egy piros felső fekete szoknya engem felcsigázna jó értelemben

20/F

2021. jún. 5. 10:53
 28/29 anonim válasza:
A testalkattól is függ. Ha 70 kiló vagy, akkor kíméld meg a latextől megpitsanacitólis a srácot pls. Ha szép alakod van, akkor meg inkább egy testhezálló ruhát vegyél fel, kicsit elegánsabb, mint egy rövidnaci meg haspóló, amiben a boltba ugrasz le.
2021. jún. 5. 15:54
 29/29 anonim válasza:
Haspóló és rövidnadrág
2021. jún. 6. 06:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!