Szerintetek hiba volt tesztelni a lányt?
Facebookon megismerkedtem egy lánnyal, 28 éves.Nagyon kedves volt, érdeklődő, minden nap írtunk egymásnak. Holnapra beszéltünk talit, de előtte megkértem egy sportos, elég jóképű haveromat hogy írjon már rá.A lány bekapta a horgolt, eléggé beindult a cimbire.
Én meg lemondtam a holnapi talit, ezek után már nincs kedvem ehhez az egészhez.
31F
Mit írogat itt mindenki olyat, hogy "jajj a csaj szóba mert állni másik pasival"?
A csaj nem csak beszélgetett hanem konkrétan 2 randit szervezett le egyszerre. Valahogy nekem sem lenne kedvem úgy elmenni egy randira, hogy tudom, hogy másnap már egy teljesen más pasival randizgat. De hát kinek mi úgy tűnik...
Persze az is tény, hogy én biztos nem tesztelgetnék.
Te egy nagyon idegesítő ember lehetsz, a lány jól döntött. Remélhetőleg a haveroddal jobban jár és nem fogja a srác szivatni.
Mi szükség van tesztelésre? Ha kicsit is életképes vagy, úgyis észrevennéd később, ha már kapcsolatban vagytok, hogy valami nem oké és más után koslat a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!