Szerintetek hiba volt tesztelni a lányt?
Facebookon megismerkedtem egy lánnyal, 28 éves.Nagyon kedves volt, érdeklődő, minden nap írtunk egymásnak. Holnapra beszéltünk talit, de előtte megkértem egy sportos, elég jóképű haveromat hogy írjon már rá.A lány bekapta a horgolt, eléggé beindult a cimbire.
Én meg lemondtam a holnapi talit, ezek után már nincs kedvem ehhez az egészhez.
31F
Soha nem találkoztatok és megsértődtél, mert szóba áll más pasival? Ajvé, hát szerintem ő járt most jobban. Mégcsak nem is voltatok együtt és pár nap chatelésnél pedig még szerelem sincs a fasorba se. Nem fogadott hűséget neked semmivel és tulajdonképpen fogalma sincs, hogy te milyen ember vagy és milyen a kémia köztetek, te se tudod, hogy ő milyen.
Engem konkrétan az se zavarna, ha a randipartnerem mással is randizik rajtam kívül. Ha majd együtt leszünk, akkor várom el a hűséget, de ott legalább érzelmek is vannak már és ismerem is a páromat. Jó hülye vagy, erre nem tudok mást mondani.
12-es:
Nem váltott, csak szóbaállt más pasival is...
12: Ilyen könnyen vált?
Dehát még sohasem találkoztak, csak chateltek. Oh mein Gott!
Ezzel nem tesztelted a lányt. Tehát még semmi sincs köztetek, de ne is beszéljen mással..jobban is járt a csajszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!