Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hiba volt teszteln...

Szerintetek hiba volt tesztelni a lányt?

Figyelt kérdés

Facebookon megismerkedtem egy lánnyal, 28 éves.Nagyon kedves volt, érdeklődő, minden nap írtunk egymásnak. Holnapra beszéltünk talit, de előtte megkértem egy sportos, elég jóképű haveromat hogy írjon már rá.A lány bekapta a horgolt, eléggé beindult a cimbire.

Én meg lemondtam a holnapi talit, ezek után már nincs kedvem ehhez az egészhez.

31F

2021. máj. 28. 18:21
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim válasza:

Soha nem találkoztatok és megsértődtél, mert szóba áll más pasival? Ajvé, hát szerintem ő járt most jobban. Mégcsak nem is voltatok együtt és pár nap chatelésnél pedig még szerelem sincs a fasorba se. Nem fogadott hűséget neked semmivel és tulajdonképpen fogalma sincs, hogy te milyen ember vagy és milyen a kémia köztetek, te se tudod, hogy ő milyen.

Engem konkrétan az se zavarna, ha a randipartnerem mással is randizik rajtam kívül. Ha majd együtt leszünk, akkor várom el a hűséget, de ott legalább érzelmek is vannak már és ismerem is a páromat. Jó hülye vagy, erre nem tudok mást mondani.

2021. máj. 28. 19:05
 12/54 anonim válasza:
Megertem, hogy nincs kedved és ez egyáltalán nem öngól. Ha ilyen könnyen vált, jobb is így
2021. máj. 28. 19:07
 13/54 anonim válasza:

12-es:

Nem váltott, csak szóbaállt más pasival is...

2021. máj. 28. 19:11
 14/54 anonim válasza:

12: Ilyen könnyen vált?

Dehát még sohasem találkoztak, csak chateltek. Oh mein Gott!

Ezzel nem tesztelted a lányt. Tehát még semmi sincs köztetek, de ne is beszéljen mással..jobban is járt a csajszi.

2021. máj. 28. 19:16
 15/54 anonim válasza:
#12 nehogy már mással is szóbaálhasson.
2021. máj. 28. 19:16
 16/54 anonim válasza:
Rossz a sorrend cuci. Előbb randira visszük a csajt, aztán megdugjuk, utána megy a teszt. Ha bukik, legalább megdugtad. Ha nem, akkor van egy barátnőd!
2021. máj. 28. 19:25
 17/54 anonim válasza:
Ha kapható úgyis félre megy. Nem kell ahoz tesztelni.
2021. máj. 28. 19:31
 18/54 A kérdező kommentje:
Szerintem itt most mindenkinek igaza van de én már azt mondom így az évek alatt hogy aki normálisnak néz ki az általában ribizli, és ugyan ezt tapasztalom a fordítottjánál is előző barátnőmet is teszteltem aki sokkal szebb volt mint ez a facebookos lány és érdekes ő vissza sem írt neki szóval ennyit erről.
2021. máj. 28. 19:35
 19/54 anonim válasza:
De legalább egy pár randit megvárhattál volna, úgy lett volna értelme. Ha meg szerinted jó ötlet akkor minek kérdezed meg?
2021. máj. 28. 19:38
 20/54 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem csak szóba állt vele hanem le szervezett vele a cimborám egy vasárnapi randit is na hagyjuk már...
2021. máj. 28. 19:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!