Szerintetek hiba volt tesztelni a lányt?
Facebookon megismerkedtem egy lánnyal, 28 éves.Nagyon kedves volt, érdeklődő, minden nap írtunk egymásnak. Holnapra beszéltünk talit, de előtte megkértem egy sportos, elég jóképű haveromat hogy írjon már rá.A lány bekapta a horgolt, eléggé beindult a cimbire.
Én meg lemondtam a holnapi talit, ezek után már nincs kedvem ehhez az egészhez.
31F
Eh, nem is érdekelt a véleményünk.
Hát ha neked így jó, akkor minden oké.
Nőként azt mondom hogy ha veled konkrét randit beszélt meg akkor nem szép egy másik pasassal is ismerkednie.
Legalábbis én nem érzem helyénvalónak ezt a tartsunk több vasat a tűzbe felfogást.
24#
Köszönöm!
Mindenkinek köszi, ebből tanultam ezentúl még jobban nem bízok meg a nőkben.:))))
A lány csak nyert a dologgal. Még csak nem is találkoztak de már elvárnád, hogy mással be beszéljen, ne nézzen meg?
Ha rád írt volna egy csinos lány te csak úgy elküldted volna csak mert másnap találkozol valakivel aki talán élőben is szimpatikus lesz?
Nagyon bölcs tett volt, legalább kiderült hamar. Ha valóban annyira odalett vna érted, nem lenne fontosabb benyalni egy másik srácnak csak mert jól néz ki és aaaaa figyeleeeem ide nekem mindet.
Ugyhogy az ilyenért nem kár, találsz jobbat.
Szűz József! Ez most komoly kérdés??? Veled randizott volna előbb, ha annyira lehengerelted volna, valószínűleg lemondta volna a cimbi vasárnapi randiját. Társkeresésben vagytok minden a ketten, még nem is találkoztatok személyesen, mit vártál? Néhány cset után életre szóló hűséget???
Tudod te, hányszor lepődtem meg személyes találkozón, mert tökmáshogy nézett ki a Kedves, mint a képen? Nem véletlenül vár ám az ember az elköteleződéssel...
Amúgy, aki tesztelgeti a másikat, annál valami nem oké. Mi lesz a következő lépés, első hónapban bepoloskázod a mobilját, vagy bekamerázod a lakását?
Jobban járt csaj a cimbiddel, annyi biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!