Szerintetek hiba volt tesztelni a lányt?
Facebookon megismerkedtem egy lánnyal, 28 éves.Nagyon kedves volt, érdeklődő, minden nap írtunk egymásnak. Holnapra beszéltünk talit, de előtte megkértem egy sportos, elég jóképű haveromat hogy írjon már rá.A lány bekapta a horgolt, eléggé beindult a cimbire.
Én meg lemondtam a holnapi talit, ezek után már nincs kedvem ehhez az egészhez.
31F
Azt megis hogy varod el hogy ne beszeljen massal, ugy hogy veled nem is talalkozott meg? :D
Az egy dolog hogy o megbeszel massal is randit mert egy ilyen internetes ismerkedeseknel az elso randi eleg nagy bukta lehet ha a masik nem olyan eloben amit vartal. Valoszinuleg ha jol sikerult volna a randitok akkor a tobbi ferfit hanyagolja, lemondja a randikat. De ha kiderul hogy nem olyan vagy eloben akkor pedig tovabb lep es megy a kovetkezo megbeszelt randikra.
En csak akkor varnam el a notol hogy ne flortoljon, randizzon massal ha mar legalabb az elso randink jol sikerult es tervezzuk a masodikat. Akkor azert fura lenne hogy velem parhuzamosan massal szervezi az elso randijat, massal smarol, dug, meg meg kitudja miket csinal.
Az nem zavar es ezt nem varhatod el tole hogy amikor meg csak chateles fazisban vagytok meg az elso talalkozot beszelitek le akkor o nem beszeljen mas ferfiakkal.
Mikor en regen randizgattam csajokkal akkor egyszerre tobbel is beszeltem. Volt olyan akivel talalkoztam 2szer is, de addig a tobbieket hanyagoltam.
"Amikor meg itt az oldalon az megy, hogy a fiú 2nővel randizik, akkor meg az a bajotok, de amikor egy nő 2férfival az nem baj 😂"
Csak az itt a bibi, hogy a pasiknál a fent említett randizás leginkább szexet jelent, míg a nőknél egy kávét, beszélgetést, találkozót. Egy beszélgetés más szintű elköteleződés és intimitás, mint a szex. Jó esetben. De hát eléggé fel van ez borulva manapság :(
Teljesen igaza van a lánynak, az első randi lutri. Hűség onnantól várható el ha megbeszélitek, hogy komolyan terveztek egymással, legalábbis megállapodtok abban, hogy ez monogám kapcsolat, megpróbáljátok stb.
Nagyon nincs rendben az önbizalmad, ha már ennyitől is félsz. Látod, nem szombatra, hanem vasárnapra szervezte a másikat, azaz veled szeretett volna találkozni. De csak nem chaten házasodtok össze???
Aki meg azt írta, hogy ez jó teszt, mert aki sima netes beszélgetés után nem hajt el mindenki mást élből, annak üzenem:
Neten ismertem meg az exemet, és igen, párhuzamosan ismerkedtem 2 sráccal. Amikor éreztem, hogy csak ő kell, akkor már lezártam a többit. És utána pár héttel megbeszéltük, hogy egymással szeretnénk kapcsolatot. Azóta másra se néztem, piásan se csináltam semmit, teljesen hűséges voltam. Ő amikor megtudta, hogy még randiztam utána, eléggé kiakadt, néha szóvá is tette. Pedig én nem faggattam, miket csinált, amíg ismerkedtünk, illetve nem féltékenykedtem, a lelkiismeretére bíztam a dolgot, tudta, hogy nekem ez fontos. Az én lelkiismeretembe nem fért bele innentől más, és nem is vágytam másra. Pedig lett volna alkalom.
Na és találd ki, ki maradt hűséges mindvégig, és ki volt az, aki fél év után felhívott magához csajt, illetve felment más csajhoz? Pedig akkor már meg volt beszélve, hogy monogám kapcsolat, és hogy fontos nekem a hűség stb. Állítása szerint az utolsó utáni pillanatban elhajtotta a lányokat, de nem hiába ex. Megbocsátottam volna, ha nem tudnám, hogy képtelen elköteleződni, és hajtja is a vágy, hogy másokkal ismerkedjen. Én nem tesztelgettem, ő se engem. Ezeket előbb-utóbb elmondtuk egymásnak őszintén, tőle tudok mindent és ő is tőlem.
Bizalom kell és nem tesztelgetés, az ennyit is ér. A te teszted meg nettó hülyeség, sokan leírtuk, miért, de itt az én példám is. Legalább lesz holnap egy remélhetőleg jó randija. Te meg magad alatt vágtad a fát az önbizalomhiányoddal. De előbb-utóbb megérzik ezt a nők. Nincs értelme bizalmatlankodni, féltékenykedni. Ha meg akar csalni, meg fog, úgy, hogy nem tudod meg. Annyit tehetsz, hogy bízol magadban, hogy elég jó vagy, hogy ne vágyjon másra.
"Hűha, most mi lesz..."
Veled, öcsém, az égadta világon semmi nem lesz :D
Ezért nem kell a nőket tesztelgetni. Egyszer engem is tesztelt egy pasi, első randin,a marhája még be is vallotta. Abban a másodpercben felálltam és otthagytam.
Te most megszívtad úgy kell neked,jót nevettem.
Mégis mit vártál? Tartozott neked bármivel is? Hisz még csak ismerkedtetek. Ha nem tetted volna ezt, nyilván téged választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!