Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ugye az nem ciki ha 3 lányt...

Ugye az nem ciki ha 3 lányt hívok egyszerre talira holnap? 33F

Figyelt kérdés
Online ismerkedek, van 3 jelöltem. Arra gondoltam, hogy időt spórolhatok ezzel, és akinek szimpatikus leszek, úgyis marad utoljára ha kitartó.Bemutatom őket egymásnak és indulhat az ismerkedés.

2021. máj. 27. 14:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:

"Mert te mit mondanál, ha elmennél randizni egy lánnyal és még két nagy kan megjelenik melletted?"

Soha nem álltam le "versenyezni" senkivel. Engem ezzel nem lehet meghatni :D

2021. máj. 29. 10:19
 42/46 anonim válasza:

"Ha valaki szub az ágyba, az tök oké. Ha az életben az, az hatalmas probléma. Önbizalmi, önértékelési gondjai vannak a csajnak."

Vagy nincs fogalmad arról mit jelent a szó, vagy nem volt még olyan nőd aki szereti ha vezeted, lehet kicsi melletted, amit nem elnyomással érsz el, önállóan is életképes és akár szereti is magát. Tanulj még erről.

2021. máj. 29. 10:22
 43/46 anonim válasza:

42-es:

Én egy sub nő vagyok, ne magyarázz nekem...

2021. máj. 29. 10:27
 44/46 anonim válasza:
Leszarlak
2021. máj. 29. 10:30
 45/46 anonim válasza:

#44 :D:D

Engem nem zavarna, en is szerveztem tobb randit egymas utanra, es remeltem hogy addigra eltunik az elozo es nem marad ott lödörögni. Meg az is mulattatna ahogy a masik ketto haborog:D

2021. máj. 29. 18:00
 46/46 anonim válasza:
Ajánlom a házasodna a gazda műsort, ennyi erővel....
2021. nov. 19. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!