Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ugye az nem ciki ha 3 lányt...

Ugye az nem ciki ha 3 lányt hívok egyszerre talira holnap? 33F

Figyelt kérdés
Online ismerkedek, van 3 jelöltem. Arra gondoltam, hogy időt spórolhatok ezzel, és akinek szimpatikus leszek, úgyis marad utoljára ha kitartó.Bemutatom őket egymásnak és indulhat az ismerkedés.

2021. máj. 27. 14:45
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:

Itt sokan nem értették a szitut. A Kérdező azt írta, hogy egyszerre találkozik a három csajjal...bemutatja őket egymásnak..versenyezzenek érte.

Ha tényleg így lesz, akkor anyám borogass..

2021. máj. 27. 16:34
 12/46 anonim válasza:
Ha csak barátilag sörözni mentek, akkor nem ciki.
2021. máj. 27. 16:42
 13/46 anonim válasza:
kar, hogy troll kerdes, kis szuzkocka :D otthon fogsz ulni holnap is egesz nap es ezen a szaron fogsz logni.
2021. máj. 27. 16:45
 14/46 anonim válasza:
Kérdező, ez még a humor kategóriában is gyengének számítana.
2021. máj. 27. 16:49
 15/46 anonim válasza:
Miért? :D Elég sok komit kiváltott.
2021. máj. 27. 16:55
 16/46 anonim válasza:

Ilyet én is csináltam egyszer. Tinderen lebeszéltem 8 lánnyal randit egy adott napra, egy adott időpontba, és egy bizonyos helyen. Én és haverom az időpont előtt 10 perccel beültünk a sarki kocsmába, és onnan figyeltük, hogy mi fog történni. Mind a 8 lány megjelent, és és mikor már 4-en álltak ott, elkezdtek ismerkedni, meg gondolom megkérdezték, hogy kire várnak. :D

Aztán megérkezett mind a 8, és egyik se ment el. :'DD Gondolom arra vártak, hogy megjelenek én is. Rohadt vicces volt, ott álltak 8-an egy automata mellett xdd. A csattanó a végére, hogy az egyik gondolom felajánlotta, hogy igyanak meg valamit, és pont abba a kocsmába jöttek be ahol mi is voltunk. :'D. Abban a pillanatban észre is vettek, és futni kellett xd. De csináltam egy 8 fós baráti társaságot nekik. :D Hát milyen fasza vagyok már.

2021. máj. 27. 17:14
 17/46 Noren1989 válasza:

Szerintem egyikőjüktől sem vàrhatsz semmit sem, de mind rajtad àll.

Cikinek viszont ciki.

2021. máj. 27. 17:25
 18/46 anonim válasza:
Nekik is jó lesz, mert nem egynek kell fizetnie az italod árát, ha beültök valahova, hanem összedobhatják.
2021. máj. 27. 17:29
 19/46 A kérdező kommentje:

Igen arra számítok jó esetben hogy a háromból egy azért ott marad akinek a legjobban szimpatikus vagyok,legrosszabb esetben mind a hárman elküldenek a fenében és ott hagynak.

Viszont nem tudom hogy hozzam össze mert az egyik lány nem ér rá holnap.

2021. máj. 27. 18:13
 20/46 anonim válasza:
Fú B+ lennék légy a falon!
2021. máj. 27. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!