Ugye az nem ciki ha 3 lányt hívok egyszerre talira holnap? 33F
Itt sokan nem értették a szitut. A Kérdező azt írta, hogy egyszerre találkozik a három csajjal...bemutatja őket egymásnak..versenyezzenek érte.
Ha tényleg így lesz, akkor anyám borogass..
Ilyet én is csináltam egyszer. Tinderen lebeszéltem 8 lánnyal randit egy adott napra, egy adott időpontba, és egy bizonyos helyen. Én és haverom az időpont előtt 10 perccel beültünk a sarki kocsmába, és onnan figyeltük, hogy mi fog történni. Mind a 8 lány megjelent, és és mikor már 4-en álltak ott, elkezdtek ismerkedni, meg gondolom megkérdezték, hogy kire várnak. :D
Aztán megérkezett mind a 8, és egyik se ment el. :'DD Gondolom arra vártak, hogy megjelenek én is. Rohadt vicces volt, ott álltak 8-an egy automata mellett xdd. A csattanó a végére, hogy az egyik gondolom felajánlotta, hogy igyanak meg valamit, és pont abba a kocsmába jöttek be ahol mi is voltunk. :'D. Abban a pillanatban észre is vettek, és futni kellett xd. De csináltam egy 8 fós baráti társaságot nekik. :D Hát milyen fasza vagyok már.
Szerintem egyikőjüktől sem vàrhatsz semmit sem, de mind rajtad àll.
Cikinek viszont ciki.
Igen arra számítok jó esetben hogy a háromból egy azért ott marad akinek a legjobban szimpatikus vagyok,legrosszabb esetben mind a hárman elküldenek a fenében és ott hagynak.
Viszont nem tudom hogy hozzam össze mert az egyik lány nem ér rá holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!