Ugye az nem ciki ha 3 lányt hívok egyszerre talira holnap? 33F
Ez olyan szimpatikus, férfias és emberséges hozzáállás a részedről, hogy én azonnal harcba mennék érted :D
Remélem, csak trollkodsz itt unalmadban, és valójában nincsenek ekkora gyökerek a Földön :D
Hat ez mar toled fugg, de gondolom mivel mar megtetted lezsiroztad a talalkozokat, szerinted nem ciki.
Most hadd gondoljak bele az en esetemben...
Szerintem nekem oszinten nem lenne ciki, a csajok zome sem csinalja mashogy. A partalalas (nem parkereses!) csak nagy szamok kerdese. Persze forditott esetben ha kiderulne en voltam egy a harom kozul akkor szarul esne, de valahol megertenem. Nekem oszinten faraszto lenne, mert en introvertalt vagyok, nincs baratom se baratnom, nem is szeretek tarsasagban lenni, nekem egy ismerttel is elegge megerolteto beszelgetni. Mondjuk arra kivancsi lennek hogy mind a harom talalkozoba egyenlo energiat nyomsz-e? Azert szerintem meg neked is egy kicsit lefarad az agyad vagy mi.
A csajoknak tuti ciki lenne, nem ezt terjesztenek magukrol, szoval nehogy elmondd nekik lol.
Ott hagynak mind a 3an.
Elhivod őket randira és lesztek 4en??
Mellesleg ha komolyan gondolják a dolgot, akkor ez egy nagy hátrány.
Azert van kulonbseg akozott, hogy a kerdezonek 3 kulonbozo randija van 3 kulonbozo lannyal, vagy pedig egyszerre 4en talalkoznak.
Az utobbi gaz, bar szerintem is csak trollkodsz, ennyire gyoker ember nem letezhet :D
Én nem hiszem el, hogy ezt te komolyan gondolod :D
Te nem éreznéd magad megalázva fordított esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!