Milyen utalások vannak rá általában, amikor a nő nem tekint valakit férfinek?
Figyelt kérdés
A szituáció lehet akár egy kapcsolat, egy barátság vagy ismerettség. Saját tapasztalatokat is szívesen várok.2021. máj. 24. 13:29
11/15 anonim válasza:
"Aranyos vagy."
2021. máj. 24. 20:19
12/15 anonim válasza:
Én pld ignorálom az olyanokat.
2021. máj. 24. 20:26
13/15 anonim válasza:
semleges, "korrekt" viselkedés
búcsúzásnál 3 méterre áll, nehogy hozzá tudj érni
beszélgetés során nem mutat érdeklődést sem a személyes dolgaid iránt, sem az iránt, hogy mit gondolsz őróla, bármilyen kicsit is személyesebb vagy intim témáról gyorsan eltereli a szót
sokkal kevesebbet néz rád, mint az olyan nők, akiknek a szemében férfi vagy
2021. máj. 25. 00:54
14/15 anonim válasza:
Az utolsóval nem értek egyet. Barátság és lelki kapocs kialakulhat attól függetlenül, hogy nem látja a férfiasságot a másikban. Ennek pedig velejárója hogy egymás szemébe nézünk, megöleljük egymást, és a többi. Egyébként különösebb jele nincsen, talán csak az, hogy nem akar veled kapcsolatot, de az is lehet belső okok vagy körülmények miatt is. A legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle. :)
2021. máj. 28. 13:26
15/15 anonim válasza:
11-esnek: vicces sztori de egyszer szerelmet vallottam egy ismerősömnek és annyit tudott mondani rá hogy "ez nagyon aranyos"...
Tudom hogy aranyos vagyok de igen vagy nem választ vártam és nem kaptam meg a választ hogy rendesen letudjam zárni magamban a dolgot.
(Azt vágom hogy elutasított)
2021. júl. 5. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!