Milyen utalások vannak rá általában, amikor a nő nem tekint valakit férfinek?
Őszinte vagyok vele. Tehát már nem érzem úgy hogy meg kell játszanom magam azért hogy a jobb oldalam mutassam neki.
22/l
Hű, én tudom, mert engem így kezelnek többnyire. Születésemből adódóan beteg vagyok, szóval férfias nem lehetek, csak selejt pasas.
-Ha köszönsz, nem köszön.
-Kérdezel, nem válaszol.
-Mosolyogsz, nem érdekli, elfordul.
-Rám néz, láthatóan unszimpi fejet vág.
Engem is lenéznek a nők, nem tudom miért :D
Nem mintha nyitnék feléjük, vagy bármikor is próbálkoznék náluk.
Teljesen normálisan például csak köszönök és még arra sem méltat egy-kettő, hogy visszaköszönjön.. Meg vágják az arcokat, mintha embert öltem volna.
Átlagos kinézetem van, talán inkább a testalkatom miatt lehet..
Eléggé alacsony vagyok (170-172 cm), vékony testalkat.. ez szerintem épp elég, ha a külsőt nézzük.
Ismerős sorok (?):
"Annyira jó barát vagy, de köztünk sosem lehet semmi"
"De jó, hogy mindig kipanaszkodhatom magam neked"
Uccsó vagyok, abszolút kedvencem:
"Bár olyan fiúm lehetne mint te"
8:
De lehetne az is, de ő is meg én is szingli voltam (én még az is vagyok), de ő sosem akart semmit tőlem, csak azt akarta, hogy egy 200 centis álompasinak legyen olyan személyisége mint nekem 172 centisként
Azért ez egy érdekes dolog!
Az egyik része az,hogy szerintem azért általában a nők úgy viszonyulnak,és viselkednek egy idegennel szemben,hogyha nem ad rá okot az illető,akkor csak egyesek bunkóznak,de nagyon ritka az is.Aki számukra nem férfias,azzal is normálisan viselkednek,vagy próbálnak kedvesek lenni,csak nem vonzódnak hozzájuk,úgy tekintenek rájuk,mint mondjuk a tesójukra,vagy egy másik nőre.Teljesen közömbösen.Mármint szexuális értelemben.
De egyébként vannak olyan emberek,akik különben érzik magukat,mert jobban néznek ki másoknál.Pedig az csak egy adottság.Az értékeik között az utolsó helyen kullog.Max. annyi közük lehet hozzá,hogy tesznek a külsejükért,és nem hagyják el magukat,testmozgás,igényesség,stílus stb.
És mégis sokan ítélkeznek a külső alapján,és pusztán ránézésből is lenézik a másikat.Pedig a külső csak egy a sok tulajdonság közül,ami jellemző egy ember egészét.
És ez a lenézés nem csak férfi-nő közt van,hanem saját nemben is így működik.
De én azt tapasztalom hogy egy kivétellel azért az emberek nagy része kultúrált ,és normális.És nem bántja ok nélkül a másikat.
A másik dolog pedig hogy egy férfi nagyon sokféleképpen lehet férfias.Nem csak a külső tulajdonságok,amelyek férfiassá tesznek valakit.De itt megint az előítélet jön elő,hogy ránézésre ítélkezik a legtöbb ember,férfi,nő egyaránt.Ha vennék sok helyzetben a fáradtságot hogy megismerjék a másikat,akkor lehet hogy megismerve sok belső tulajdonságában férfias vonásokra ismerne rá.
De ebből kiindulva olyan is létezik hogy egy férfias külső egy teljesen életképtelen belsőt tartalmaz.Ami nem túl férfias vonás.
Szerintem amíg nem ismeri a másikat az ember,addig nem szabadna ítélkeznie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!