Lányok nektek jók a fogai tok?Nincs lyukas fogatok,vagy fogkövetek?
Figyelt kérdés
Sok szép lányt látni az utcán,azonban maszkot hordanak,így nem látni milyenek a fogaik.2021. máj. 19. 23:36
11/15 anonim válasza:
Túlzás lenne azt mondanom, hogy jók, de sokat törődtem velük. Fogszabi, minőségi tömések, kezelések, bölcsességfog húzások, stb. Szerintem csak a szájamba van 2 millió forintom.
2021. máj. 20. 09:25
12/15 anonim válasza:
Nekem volt nem egy lyukas fogam. Mind a 4 bölcsesség kinőtt, azokat ki is szedték. De mivel fogszabim lett, ezért mindent rendbetettek, volt egy pici fogkövem is, az sincs már. Most amire egyedül várok már csak (hónapok óta), hogy leszedjék végre...
2021. máj. 20. 09:40
13/15 anonim válasza:
Jók,most is a pohárban áznak.
2021. máj. 20. 16:21
14/15 anonim válasza:
Nekem van lyukas fogam, és egy kis fogkő is szokott néha kialakulni, néha kimarad a fogmosas és a fogselymezes, és nem is hófehér.
2021. jún. 11. 15:43
15/15 anonim válasza:
Hátul van 6 aminek csak a gyökere van meg + 4 lyukas, elől 2 lyukas. 19L
2021. júl. 21. 08:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!