Lányok nektek jók a fogai tok?Nincs lyukas fogatok,vagy fogkövetek?
Figyelt kérdés
Sok szép lányt látni az utcán,azonban maszkot hordanak,így nem látni milyenek a fogaik.2021. máj. 19. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Nekem szépek a fogaim,nincs egy lyukas fogam se.
Nekem vannak rossz fogaim,de szerencsére hátul
Több fogam is hiányzik elöl és ha nincs rajtam maszk mindenki láthatja amikor beszélek
Sok rossz fogam van,büdös a szám
Nem szoktam fogat mosni
34 szavazat
1/15 anonim válasza:
Minden volt és gyökérkezelés is és bölcsességfog húzás is.
2021. máj. 19. 23:54
2/15 anonim válasza:
Szépek a fogaim, éppen fogszabályzó van rajtuk :)
2021. máj. 20. 00:04
3/15 anonim válasza:
Nem gondolnam, hogy a lyukas fogat maszk nelkul latnad, eleg para lenne a randin ha a csavo kistukorrel es lampaval matatna a szamban☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
8 evig volt fogszabalyozom, milliok voltak ra koltve ugyanugy vissza ferdult az also fogsor, szerencsere ez soha nem zavarta egyik paromat sem + ezt sem latod mert pufi a szam es kb sose latszik tole.
Fogkovel meg sose volt dolgom, de a fogorvosnal sajnos orokletes uton gyakori vendeg vagyok ovis korom ota, az inyem mindig begyullad, bedurran es fel kell szurni, at kell obliteni a felszurt reszt. 🤷🏽♀️
2021. máj. 20. 00:35
4/15 anonim válasza:
19 éves vagyok, eddig 1 lyukas fogam volt, azóta semmi.
2021. máj. 20. 01:09
5/15 anonim válasza:
Na majd a maszk miatt ezutan lesznek lyukas fogak.
Aposomnak inybetegsege lett miota maszkot kell hordania a munkahelyen.
2021. máj. 20. 02:21
6/15 anonim válasza:
Rendszeresen járok fogorvoshoz. Minden fogam rendben. A gondot ott látom, hogy nagyon sokan hanyagolják hosszú évekig a fogorvost.
2021. máj. 20. 02:48
7/15 anonim válasza:
Jo kis fetis kedves kerdezo. Neked az agyad rohad.
2021. máj. 20. 07:04
8/15 anonim válasza:
Remélem csak viccel, aki azt jelölte, hogy nem szokott fogat mosni.
2021. máj. 20. 07:31
9/15 anonim válasza:
Nem veletlenul nem kellesz a kutyanak sem. A szemelyiseggel foglalkozz ne a fogaval!
2021. máj. 20. 07:48
10/15 anonim válasza:
Nem szoktam fogat mosni
Hát végem 🤯😂😂😂😂😂😂
2021. máj. 20. 08:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!