Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit tegyek a jelenlegi helyzet...

Mit tegyek a jelenlegi helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy Iráni orvostanhallgató lánnyal egész jó viszonyba kerültem, kb hetente, 2 hetente járunk ide-oda bevásárolni, meg kávézni, meg elintézni az ügyeinket. Nagyon cuki, imádom, mert imádnivaló. Rendkívüli meg is bízom benne, nemrég hitelt is vettem fel, hogy legyen újfajta telefonja. Nyilván ő fizeti, nem én. Képes volt a munkahelyemre kaját is hozni, mert úgy érzi, hogy nem tudja eléggé meghálálni Személyiség típusát tekintve ISFJ.

Azonban mikor rossz napja van, hajlamos levezetni máson. Pl ma este 8 fele kérdeztem tőle, hogy Miújság, erre felelte, hogy rossz kedve van, mert nehéz volt a német magánóráján a tananyag, meg mert éppen menstrual, és emiatt hangulatingadozása is van. Erre írtam neki, hogy hát, remélem hamar jobban lesz. Erre küldött 1 like jelet, amit eddig soha nem csinált. Szerintem teljesen flegma volt. Írtam erre, hogy a saját bőrömön is érzékelem már a hangulatát a like-matrica miatt, mire küldött egy 👌 jelet. Erre nem írtam inkább vissza, mert nem érzem jogosnak, hogy ilyen válaszokat ad. Mintha egyértelműen nem akarna beszélgetni. Ettől függetlenül pedig fent van whatsappon chaten, ahol csak akkor vagy elérhető, ha éppen beszélgetsz valakivel.

A kérdésem annyi lenne, hogy én látok valamit rosszul? Vagy jogosan van bennem valamennyi frusztráció a viselkedése miatt? Csak mert azon gondolkozok, hogy inkább megszakitom vele a kapcsolatot, ha így viselkedik. Miért? Mert semmi szükségem olyan emberre, aki nem tud annyit sem mondani, hogy "bocs, nem vagyok jó passzban, majd beszélünk máskor, addig pihenek", helyette ilyen lekoptatós jeleket küld.

2021. máj. 17. 22:33
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Kérdező, már bocsi, de szerintem bunkó vagy és egoista. De azt csinálsz amit akarsz. ;P
2021. máj. 18. 22:34
 22/27 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. máj. 18. 23:19
 23/27 anonim válasza:
Ahogy az a nem európai férfiakkal kell vizsgázni (pakisztáni ismerősöm mondta, hogy tényleg sok arab vesz el európai nőt azért, hogy kapjon menekült státuszt és eu-s állampolgárságot), addig ez igaz lehet a nőkre is. Nem ismerem a lányt, lehet, hogy teljesen normális és nem ez a célja, de mégis miért ne venné fel ő maga a hitelt, ha nem azért, hogy magához láncoljon?
2021. máj. 19. 00:45
 24/27 anonim válasza:
Elég pénzesek, de te vettél fel hitelt neki.. jóóólvan, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.
2021. máj. 19. 10:32
 25/27 A kérdező kommentje:
Biztos szegények, ha iránból 2 lányt is itt tanittatnak orvosnak. Látom itt az átlag IQ alig veri a 80-at :D eljárási folyamatokról meg egyikotok sem hallott, ugye? Inkább menjetek az agyikapacitásotokhoz méltó tevékenységet végezni.
2021. máj. 19. 14:10
 26/27 anonim válasza:
Irta h nem ment a német és menstual. Mit akarsz meg? Nem akar beszelhetni. Hagyd beken. Te valami ragacs lehetsz akit nem lehet lerazni. A lányok nem szeretik ezt
2022. aug. 31. 22:22
 27/27 anonim válasza:
Es a friends zónába vagy bocs haver
2022. aug. 31. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!