Mit tegyek a jelenlegi helyzetben?
Egy Iráni orvostanhallgató lánnyal egész jó viszonyba kerültem, kb hetente, 2 hetente járunk ide-oda bevásárolni, meg kávézni, meg elintézni az ügyeinket. Nagyon cuki, imádom, mert imádnivaló. Rendkívüli meg is bízom benne, nemrég hitelt is vettem fel, hogy legyen újfajta telefonja. Nyilván ő fizeti, nem én. Képes volt a munkahelyemre kaját is hozni, mert úgy érzi, hogy nem tudja eléggé meghálálni Személyiség típusát tekintve ISFJ.
Azonban mikor rossz napja van, hajlamos levezetni máson. Pl ma este 8 fele kérdeztem tőle, hogy Miújság, erre felelte, hogy rossz kedve van, mert nehéz volt a német magánóráján a tananyag, meg mert éppen menstrual, és emiatt hangulatingadozása is van. Erre írtam neki, hogy hát, remélem hamar jobban lesz. Erre küldött 1 like jelet, amit eddig soha nem csinált. Szerintem teljesen flegma volt. Írtam erre, hogy a saját bőrömön is érzékelem már a hangulatát a like-matrica miatt, mire küldött egy 👌 jelet. Erre nem írtam inkább vissza, mert nem érzem jogosnak, hogy ilyen válaszokat ad. Mintha egyértelműen nem akarna beszélgetni. Ettől függetlenül pedig fent van whatsappon chaten, ahol csak akkor vagy elérhető, ha éppen beszélgetsz valakivel.
A kérdésem annyi lenne, hogy én látok valamit rosszul? Vagy jogosan van bennem valamennyi frusztráció a viselkedése miatt? Csak mert azon gondolkozok, hogy inkább megszakitom vele a kapcsolatot, ha így viselkedik. Miért? Mert semmi szükségem olyan emberre, aki nem tud annyit sem mondani, hogy "bocs, nem vagyok jó passzban, majd beszélünk máskor, addig pihenek", helyette ilyen lekoptatós jeleket küld.
Na végre valaki aki kreatív😂
Szerintem menj aludni, egy alvás után talán eltűnnek a hallucinálásaid ;)
Illetve: "de miért pont velem nem akar beszélgetni, ha szemmel láthatóan fent van WhatsAppon"
Mert talán... a saját nemzetiségű baátaival szeretne a saját nyelvén beszélgetni egy kicsikét? Lehet kiemelkedően tudsz iránul, de még is más a saját társaiddal kommunikálni, anélkül hogy folyton figyelj, hogy a másik megérti-e. Na meg a belsős poénok stb. Ne légy féltékeny, neked is megvannak a saját barátaid és nem csak rajta lógsz (remélhetőleg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!