A jelenlegi helyzetben hol és hogyan érdemes ismerkedni?
Tudom, hogy a mostani helyzet nem a legalkalmasabb ismerkedésre de kiváncsi lennék azért hogy ti hol és hogyan próbálkoztok. Ötleteket/tanácsokat szívesen fogadnék.
18/f
Begurulsz szép lassan az X7-el egy szórakozó hely elé és már megy is az ismerkedés!
Szerintem ki se kell hozzá szálnod. :D
Trollkodj itt gyakorin! Ha igazán jó vagy előbb-utóbb úgyis rádírnak majd és akkor hipp-hopp lesz néhány "nagyon, nagyon okos" ismerősöd...
Megjegyzés: ez valahogy viccesebben hangzott a fejemben, de mindegy...
A lényegre térve, szerintem a jelenlegi helyzetben elég korlátozottak a lehetőségek. Maximum interneten, nem mintha olyan sok normális felület állna rendelkezésünkre...
Vagy esetleg szörfözhetsz még a facebook-on és ráírhatsz random szimpatikusnak tűnő lányokra/fiúkra. Biztos van, aki ezt is díjazza...
Hasznosabb tanáccsal nemigen tudok szolgálni. Bár ilyen javaslatok után gondolom már nincs is szükséged jobbra..😅😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!