Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol ismerkedjek a jelenlegi...

Hol ismerkedjek a jelenlegi helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy hosszú kapcsolat után szakítottam tavaly azóta semmi nem jött össze. Próbáltam már a társkereső oldalakat de valahogy nem az én világom ez az online ismerkedés, lassan kezdek depressziósá válni így egyedül. Mit tanácsoltok?
2021. márc. 18. 16:04
 1/7 anonim válasza:
fiú vagy vagy lány?
2021. márc. 18. 16:08
 2/7 anonim válasza:

Ugyanígy küszködök tavaly óta én is a témával.

Jelenleg sajnos az online ismerkedésen kívül nem sok más lehetőség van szerintem. Hacsak nem mutatnak be mondjuk neked a barátaid valakit.

Egyszerűen se egyedül se mással nem tudsz programokat csinálni se; mivel nincs nyitva semmi. Egyetem is zárva. Az utcán is maszkba flangál mindenki...

Légy türelmes, nyáron több lehetőség lesz!

23/f

2021. márc. 18. 16:12
 3/7 anonim válasza:

Nem valami jó ha bedepizel mert lassan egy éve egyedül vagy...

És akkor mi van? Lett egy csomó szabadidőd, nem kell senkihez igazodni, használd ki ahelyett hogy azon siránkoznál hogy egyedül vagy. Nagy dolog, sokan élnek egyedül mégse fordulnak magukba

De a kérdésedre válaszolva most kb. csak úgy tudsz ismerkedni ha ismerős bemutat valakinek ha az online ismerkedés nem megy (nem meglepő, oda extra jól kell kinézni)

2021. márc. 18. 16:42
 4/7 anonim válasza:

Én Marketplacen szoktam csajozni. Személyes átvétellel nézek olcsó cuccokat, ahol lecsekkolom az eladót, majd ugye találkozunk az átvételkor, ahol máris van egy közös témánk, a rendelt cucc. Csomószor névjegykártyával távozom, ők további vásárlást, én további ismerkedést tervezve :D

Ez legalább nem olyan mint az online átverések, itt tuti találkozol a nővel.

2021. márc. 18. 16:51
 5/7 anonim válasza:
Ez mekkora! Marketplace-n csajozni! :DD
2021. márc. 18. 18:11
 6/7 anonim válasza:
Férfi vagy Nő vagy?
2021. márc. 18. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok

Markplac az mekkora már😂

2021. márc. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!