Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Adnátok tippeket hogy introver...

Adnátok tippeket hogy introvertált fiúként hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedés sajnos nem jött be.

Esetleg itt van lány aki ismerkedne velem?

24 vagyok.

2021. máj. 17. 20:35
1 2
 1/17 anonim válasza:
Már nem azért de ha neten nem akkor csak élőben 😂
2021. máj. 17. 20:36
 2/17 anonim válasza:
Írhatsz ha szeretnél.
 3/17 A kérdező kommentje:
Jó, de nem vagyok közvetlen, beszédes. Így élőben nehéz.
 4/17 anonim válasza:
Ha, csajokra gondolsz, az engem is erdekel!
2021. máj. 17. 20:41
 5/17 anonim válasza:
Nyelvtamfolyamon
2021. máj. 17. 20:42
 6/17 anonim válasza:
Ha gondolod nekem írhatsz 23/L
2021. máj. 17. 20:46
 7/17 anonim válasza:
Introventralt vagy akkor minek akarsz ismerkedni?
2021. máj. 17. 21:15
 8/17 anonim válasza:
#3-ra: ha nem vagy beszédes keress olyat, aki az. Introvertáltként kb lehetetlen online úgy ismerkedni hogy nem te adod a témát (persze akadnak néha kivételek). Személyesen több sikert lehet elérni (legalábbis nekem úgy jobban sikerült), pl ha egy társaságban megismerkedtek és adódik valami közös téma akkor onnan más sima.
2021. máj. 17. 21:22
 9/17 anonim válasza:

Én is intróbb vagyok, és azért szeretek neten ismerkedni, mert itt van 1-2 percem kitalálni egy frappáns választ, ami szóban nyilván nincs, így szóban csak ritkán sziporkázok... Mondhatni unalmas vagyok XD Najó, azért ez túlzás, csak néha.

Amúgy értelek, de ha nagyon szeretnéd, akkor megoldod, hidd el!

Egyébként a legtöbb azon múlik, hogy nézel ki. Ha nem vagy vonzó, előbb vagy utóbb probléma lesz belőle, és vége lesz... Nyugodtan cáfoljatok rám.

18/f single af (aka. párkapcsolati szakértő,and virgin:p)

Vedd lazán, ne feszülj rá. Csak akkor csináld, ha jól érzed magad közben. Ha kellemetlen, akkor minek?? Ha úgy érzed, csak akkor lehetsz boldog, ha más szeret, akkor előbb magaddal kellene foglalkoznod. Sokat segít, ha azt csinálod amit szeretsz, ami a szenvedélyed... Meg ilyesmi, blah, blah, blah.

Hakuna matata^^

2021. máj. 17. 22:24
 10/17 anonim válasza:
A legkomolyabb mértékben mondom; itt. Szerintem már kaptál jó pár privátot más introvertált lánytól is szóval hajrá nem kilátástalan ez!
2021. máj. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!