Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hátrányba leszek ez a dolog...

Hátrányba leszek ez a dolog miatt,a csajozásba? 17f

Figyelt kérdés

Nem vagyok,az a bulizós menő srác.De nem akarók az lenni.

Én inkább az vagyok,aki oda figyel a tanulmányi eredményére,hetente párszor lejár edzeni.Haverokal a street workout pályára és ott edzünk,beszélgetünk.

Van egy kedvenc játékom is azzal szoktam,kb három hetente játszani.

Nehányszor ha nincsen jobb dolgom,Apamal és a barátival leugrunk (akik meglehetősen lázak mint apám) a balatoni nyaralónkba

Bár sok lány szerint helyes vagyok,én mindig mondom áh de hogy is🤭

(nem gondolom magamat,rondának de szépnek se..lehet kívülről máskép,láttnak..🤷🏻‍♂️)

Sok lány a bőrömre,szemmre és hajamra hivatkoznak pedig pedig a hajam,nem egy durranás. NEM AKAROM MAGAMAT FENYEZNI!!

Én nem is akarók bulizni és le inni magamat ájulásig.De a lányok az ilyen bulizós sracokra buknak vagy -rosszul gondolom?

Nem szép dolog az átalánositás

Csak az én környezetembe ezt láttom,hogy az ilyen fiúknak van barátnőjük.

Én úgy igazából nem akarók annyira görcsösen barátnőt. Vannak témák amiket nem lehet kibeszélni a szülőkkel és a barátokal.Az életem nem lenne jobb!csak másabb💁‍♂️,ha úgy veszük minden ugyan úgy fogg menni🙂

Ugyan úgy lesznek kötelességeim,amiket meg kell csinálnom. Ugyan úgy fogok edzeni és apáékkal logni🤣.

Csak lesz egy aranyos lány az életembe,akit persze nem fogok elhanyagolni.

Hosszúra sikeredet csak akartam mutattni egy on képet,hogy milyen vagyok valójában.Tudom,hogy egy ember ki ismerése több évbe telhet de én azért leírtam mindent magamról 😉

A vége fele,már annyira nem figyeltem a helyesírásra.Ezt remélem elnézitek nekem!

2021. ápr. 26. 22:41
 61/104 anonim válasza:
😂🍿🍿🍫
2021. ápr. 27. 20:30
 62/104 anonim válasza:

Igen,én vagyok a gonosz ember mert vedek egy embert aki feltett egy ártatlan kérdést és szarrá lett fikazva meg oltva 😃

A véleményem az egoizmusrol még mindig ugyanaz,ez nem egoizmus hanem egészséges self love,ajánlom neked is hátha akkor nem piszkálnál a semmiért másokat!❤️

2021. ápr. 27. 20:31
 63/104 anonim válasza:
Azt nem te döntöd el, hogy te jó ember vagy vagy sem. Szerintünk te csak egy önjelölt kis egoista szájhős vagy.😢😘
2021. ápr. 27. 20:33
 64/104 A kérdező kommentje:

Azért össze gyűltünk itt jó néhányan 😂

62es téged nagyon bírlak 😊

Ja és kevés ilyen jó ember van itt mint te

2021. ápr. 27. 20:52
 65/104 anonim válasza:
Önismeretet kéne gyakorolnod nem Self-love-ot csak mondom :)
2021. ápr. 27. 20:52
 66/104 anonim válasza:

Kit érdekel szerinted mi vagyok őszintén?😃😩

Rólad lesut,hogy szar ember vagy ✨period✨

Az meg,hogy a gyenge szovegertelmezesi képességed miatt számtalanszor írod le,hogy mekkora egoista vagyok nem az én hibám,oké akkor egoista vagyok szuper és?Sokkal jobb mint másokat bántani sis 💅🏻

2021. ápr. 27. 21:00
 67/104 anonim válasza:
Kérdező látod,sajnos összefújta a szemetet a szél 😃
2021. ápr. 27. 21:01
 68/104 A kérdező kommentje:

Amúgy én érzem magamat kellemetlenül,hogy ilyeneket írogatok, az 53asrol.hogy tudtok így beszélni egy idegen emberől? Nem tett semmi rosszat! ne őt hurrogjatok le hannem engem!Most miért baj,hogy neki más véleménye van?? Amúgy rá jöttem,hogy itt mi a bajotok a nyaraló mi? Az b.asza a csörötöket "kutya vagy, egy kis kérdező csicskája" "Mennyit fizet neked, hogy itt moderátorkodj vak komondor"

Ne már fiúk..😅

2021. ápr. 27. 21:11
 69/104 A kérdező kommentje:

61eset -tökre megtudom

érteni 😂

67es: nem hittem volna,hogy egy kérdésel,ennyi rossz indulatot váltok ki náhány emberből.

2021. ápr. 27. 21:14
 70/104 anonim válasza:

Jaj kérdező engem nem zavar én nagyon jót nevetek rajtuk!😃

Amúgy valószínűleg igen ez is közrejátszik a rosszindulatú megjegyzéseikben,hogy nektek nyaralotok van,de tudod mit?Legyél rá büszke.

Várom amúgy a kérdező ügyvédje vagyok válaszokat,gyorsan,már bekeszitettem a kaját is mert anélkül nincs jó show!😂

2021. ápr. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!