Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hátrányba leszek ez a dolog...

Hátrányba leszek ez a dolog miatt,a csajozásba? 17f

Figyelt kérdés

Nem vagyok,az a bulizós menő srác.De nem akarók az lenni.

Én inkább az vagyok,aki oda figyel a tanulmányi eredményére,hetente párszor lejár edzeni.Haverokal a street workout pályára és ott edzünk,beszélgetünk.

Van egy kedvenc játékom is azzal szoktam,kb három hetente játszani.

Nehányszor ha nincsen jobb dolgom,Apamal és a barátival leugrunk (akik meglehetősen lázak mint apám) a balatoni nyaralónkba

Bár sok lány szerint helyes vagyok,én mindig mondom áh de hogy is🤭

(nem gondolom magamat,rondának de szépnek se..lehet kívülről máskép,láttnak..🤷🏻‍♂️)

Sok lány a bőrömre,szemmre és hajamra hivatkoznak pedig pedig a hajam,nem egy durranás. NEM AKAROM MAGAMAT FENYEZNI!!

Én nem is akarók bulizni és le inni magamat ájulásig.De a lányok az ilyen bulizós sracokra buknak vagy -rosszul gondolom?

Nem szép dolog az átalánositás

Csak az én környezetembe ezt láttom,hogy az ilyen fiúknak van barátnőjük.

Én úgy igazából nem akarók annyira görcsösen barátnőt. Vannak témák amiket nem lehet kibeszélni a szülőkkel és a barátokal.Az életem nem lenne jobb!csak másabb💁‍♂️,ha úgy veszük minden ugyan úgy fogg menni🙂

Ugyan úgy lesznek kötelességeim,amiket meg kell csinálnom. Ugyan úgy fogok edzeni és apáékkal logni🤣.

Csak lesz egy aranyos lány az életembe,akit persze nem fogok elhanyagolni.

Hosszúra sikeredet csak akartam mutattni egy on képet,hogy milyen vagyok valójában.Tudom,hogy egy ember ki ismerése több évbe telhet de én azért leírtam mindent magamról 😉

A vége fele,már annyira nem figyeltem a helyesírásra.Ezt remélem elnézitek nekem!

2021. ápr. 26. 22:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim válasza:
Nem az igazságot írtad neki hanem a semmiért bele kotottél miközben csak egy kérdést tett fel,te hallucinaltad bele azt,hogy leszolja a többi embert aki bulizni megy.Kerdezo,ne foglalkozz az ilyenekkel engedd el inkább úgyse jutsz dűlőre az idiotakkal 😃
2021. ápr. 27. 13:57
 32/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm 31es 😉
2021. ápr. 27. 14:13
 33/104 anonim válasza:
A válaszolók többsége csak el magyarázta neki, hogy nem azért van hátrányban, mert nem jár el bulizni, hanem a hatalmas egoja és a gyerekes viselkedése miatt, tehát a válaszoknak igenis sok köze van a kérdéséhez. Arról már senki sem tehet, hogy a kérdező támadásnak fogta fel a válaszokat.
2021. ápr. 27. 14:26
 34/104 anonim válasza:

En nem látok ebben semmi egot,jobb lenne ha onbizalomhianyos lenne?Nem.Egy egészséges self love nagyon fontos,az onbizalomhiany mentális problémákat is előidéz,de ha szereted önmagad azzal semmit nem artasz 😃

Gyerekes viselkedés pedig,a kérdező 17 éves őszintén mit vársz egy tinedzsertol?

2021. ápr. 27. 15:59
 35/104 anonim válasza:
Az intellektusod miatt bajban leszel.
2021. ápr. 27. 16:20
 36/104 anonim válasza:
Te pedig a rosszindulatod miatt 😃
2021. ápr. 27. 17:08
 37/104 anonim válasza:
Te mit nyalod a seggét?
2021. ápr. 27. 17:11
 38/104 A kérdező kommentje:

35

Milyen intellektus? Mi a bajod vele??

2021. ápr. 27. 17:12
 39/104 A kérdező kommentje:
Nem nyalja, csak legalább benne van jó idulat. 😂😂
2021. ápr. 27. 17:13
 40/104 anonim válasza:

Nem nyalom a segget csak nem értem miért kell a semmi miatt bántani valakit.

Szerintem ha valakinek az intellektusával baj van az te leszel 😃

2021. ápr. 27. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!