Hátrányba leszek ez a dolog miatt,a csajozásba? 17f
Nem vagyok,az a bulizós menő srác.De nem akarók az lenni.
Én inkább az vagyok,aki oda figyel a tanulmányi eredményére,hetente párszor lejár edzeni.Haverokal a street workout pályára és ott edzünk,beszélgetünk.
Van egy kedvenc játékom is azzal szoktam,kb három hetente játszani.
Nehányszor ha nincsen jobb dolgom,Apamal és a barátival leugrunk (akik meglehetősen lázak mint apám) a balatoni nyaralónkba
Bár sok lány szerint helyes vagyok,én mindig mondom áh de hogy is🤭
(nem gondolom magamat,rondának de szépnek se..lehet kívülről máskép,láttnak..🤷🏻♂️)
Sok lány a bőrömre,szemmre és hajamra hivatkoznak pedig pedig a hajam,nem egy durranás. NEM AKAROM MAGAMAT FENYEZNI!!
Én nem is akarók bulizni és le inni magamat ájulásig.De a lányok az ilyen bulizós sracokra buknak vagy -rosszul gondolom?
Nem szép dolog az átalánositás
Csak az én környezetembe ezt láttom,hogy az ilyen fiúknak van barátnőjük.
Én úgy igazából nem akarók annyira görcsösen barátnőt. Vannak témák amiket nem lehet kibeszélni a szülőkkel és a barátokal.Az életem nem lenne jobb!csak másabb💁♂️,ha úgy veszük minden ugyan úgy fogg menni🙂
Ugyan úgy lesznek kötelességeim,amiket meg kell csinálnom. Ugyan úgy fogok edzeni és apáékkal logni🤣.
Csak lesz egy aranyos lány az életembe,akit persze nem fogok elhanyagolni.
Hosszúra sikeredet csak akartam mutattni egy on képet,hogy milyen vagyok valójában.Tudom,hogy egy ember ki ismerése több évbe telhet de én azért leírtam mindent magamról 😉
A vége fele,már annyira nem figyeltem a helyesírásra.Ezt remélem elnézitek nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!