Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan győzhetnénk le a...

Hogyan győzhetnénk le a távkapcsolat nehézségeit?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, akivel eddig csak facebookon beszélünk, kölcsönös a szimpátia, meg is beszéltük, hogy találkozunk, viszont visszamondta, mert fél, hogy jól alakul a találkozás, és nem akarna távkapcsolatot, mivel az exével is ez miatt ment tönkre a viszonya. Nem beszélünk nagy távolságról, és volt szó róla, hogy a 2 naponta tali is megoldható lenne, de ő akkor is nagyon tart az egésztől. Lehet úgy tűnik, hogy nem is kedvel, nem akar smmmit, de már kiismertem annyira, hogy lássam, ő is akarná a kapcsoalatot, ha közel lennék hozzá. Hogyan győzhetném meg róla, hogy ez így működhetne? Az a baj, hogy elengedni se tudom már olyan könnyen a dolgot, mert én úgy látom, hogy tökéletes, és nagyon meg is kedveltem. Valami tipp?

2021. ápr. 20. 16:39
 1/8 anonim válasza:
Először videohívásozzatok akkor. Aztán meglátjátok mi lesz.
2021. ápr. 20. 16:54
 2/8 anonim válasza:
A távkapcsolat érdekes dolog én a barátnőmtől ~500 km-re laktam neten meg ismerkedtünk 2 hónap chat utána tali kb havonta egy hétvégét tudtunk találkozni eleinte aztán egy ev utan (tanév) egyetemre ment Bp-re így már csak fél táv volt szóval egy hétvége nálunk egy otthon néha hosszabb időre találkoztunk (1 hét közös nyaralás stb) majd még egy és fél tanév aztán otthagyta az egyetemet (mert nem tetszett neki ) és össze költöztünk lassan másfél éve nem mondom hogy minden pillanat könnyű volt vagy H minden embernek ajánlom de ha tényleg szimpatikus vagy valakinek az ilyen hülye indokkal nem mond le találkozót (én 500 km-t) utaztam egy pici városba az ország egy olyan pontjára ahol sose jártam egy olyan emberrel találkozni akit sosem láttam szintén szóval én úgy gondolom hogy inkább csak ki akar bújni valahogy a felelősség alól főleg az előző barátos dumaval azért mert az előző barát mondjuk ferde dugott azért a többi.is fere fog ? Nekem sántít kicsit a dolog de mint mondtam nem való mindenkinek mert sok bizalom és türelem kell hozzá
2021. ápr. 20. 17:01
 3/8 anonim válasza:
összeköltözéssel..
2021. ápr. 20. 17:38
 4/8 anonim válasza:
Jelenleg én is távkapcsolatban vagyok a barátommal, közöttünk 300-350 km távolság van, mi havonta két hétvégét szoktunk együtt tölteni és a kpcsolatunk eleje óta ezt csináljuk, a telefon és a videóchat sokat segít, de 1 hónap múlva költözök Pestre így már egy vársoban leszünk és könnyebb lesz, de ha megoldható nektek 2 naponta a találkozás akkor nem kéne ennyire félnie tőle. Én már a heti egynek is örültem volna :D. Amúgy nagyon hosszú távra nem ajánlom a távkapcsolatot, de ha nincs sok akadály, akkor egy próbát megér:)
2021. ápr. 20. 22:25
 5/8 anonim válasza:

Mekkora az a táv?

Az én vőlegényem 900 km-re lakik haza se tud jönni, de amúgyse sürün jönne...

videochat ide vagy oda, január óta nem láttam, már nem is tudom milyen vele lenni, kopik ki a fejemből... ne erőltesd mert csak szar lesz belőle.

Én is hülye voltam h bele mentem egy ilyenbe, valószínű nem is leszünk már sokáig együtt... júlisban láthatom megint nem most lesz. és ez rohadt szar és önző dolog

2021. ápr. 21. 12:07
 6/8 anonim válasza:

2 naponta tali?? Akkor nem lehettek annyira messze :)

Én voltam is, vagyok is távkapcsolatban, ha a találkozás megoldható, akkor én nem hagynám annyiban

2021. ápr. 21. 20:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy nem nagy a táv, de neki az lenne jobb, ha ott laknék a közelben. Egyébként 90 km-ről van szó
2021. ápr. 22. 09:08
 8/8 anonim válasza:
Nem értem miért fontos neki egyébként ez annyira, hogy kb közvetlenül ott lakj “mellette”. Gondolom nem akar utazni vagy nem tudom. A barátom 20 km- re lakik tőlem, igazából majdnem a szomszéd városban, de ennek ellenére csak hétvégente találkozunk + néha hétközben is egy délutánt, mivel mind a kettőnknek van dolga. Most nem hiszem, hogy annak a lánynak minden másnap tali kevés lenne. Ez nekem elég furcsa ok, én inkább azt gondolom, hogy talán más lehet a dologban.
2021. ápr. 22. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!