Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Távkapcsolat? Ami pozitív...

Távkapcsolat? Ami pozitív véget ért?

Figyelt kérdés
Érdekelnek a tapasztalatok.

2020. aug. 13. 18:13
 1/8 anonim válasza:
Tíz éve ismerem a férjemet, ennek a felét távkapcsolatban töltöttük, hol pár száz, hol pár ezer km-re egymástól. Még házasan is volt ilyen időszak. Telefonon, messengeren tartottuk a kapcsolatot addig. Akkor kibírható szerintem ha tudod hogy mikor lesz vége ennek az időszaknak, legalább körülbelül.
2020. aug. 13. 18:42
 2/8 anonim válasza:

Hát nekem volt már 2 távkapcsolatom,na azok katasztrófális véget értek.

Most van egy ami már Április óta tart az remélem sikeres lesz és nem lesz katasztrófa a vége.

De az első távkapcsolatom 2 hetes volt

A második 2 hónapos.

2020. aug. 13. 18:42
 3/8 anonim válasza:
Mikor megismerkedtünk, 200km-re laktunk egymástól, hétvégenként találkoztunk leginkább. Két hónap után a munkám miatt 3 hónapra külföldre utaztam, ezalatt kétszer néhány napot töltöttünk együtt. Miután hazajöttem, néhány héttel később az ő városába költöztem.
2020. aug. 13. 18:46
 4/8 anonim válasza:
Fiatalon, 11 évvel ezelőtt (19 voltam) volt egy párkapcsolatom. 4 hónapig tartott...
2020. aug. 13. 18:54
 5/8 anonim válasza:

Volt egy párom, aki az ország egyik végéből költözött oda, ahol én laktam. Megismerkedtünk, összejöttünk. Aztán amikor “haza jártunk” akkor ismertem meg a mostani párom. Sokat beszélgettünk, de nem volt semmi különös, csak mint barátok. Aztán az exemmel megromlott a kapcsolatunk, szakítottunk. Rá egy kis időre a párommal szóba jött, hogy lehet nem is lennénk rossz páros. Így elkezdődött a mi 322 km-es távkapcsolatunk. Egy hónapig tartott, majd összeköltöztünk. Sosem voltam még ennyire boldog, és kiegyensúlyozott.

Az exem örül nekünk, mert ő is érezte, hogy a mi kapcsolatunk nem jó már, lett neki is egy új párja, ők is boldogok.

2020. aug. 13. 19:26
 6/8 Vlaki02 válasza:

Én 8 hónapja élek távkapcsolatban, és nekünk működik. Kb 900 km-re van tőlem a barátom és viszonylag ritkán találkozunk. Eddig 2 és fél hónap volt a legtöbb, amit ki kellett bírjunk találkozás nélkül. Nem volt könnyű, de minden nap videochateltünk és kibírtuk. Most talán még több ideig nem fogunk találkozni, előrelátásaink szerint akár 5 hónap is lehet sajnos.

Szerintem ha tényleg szereted megéri a távkapcsolat.

2020. aug. 14. 16:05
 7/8 anonim válasza:

260 km-re laktunk egymástól. Egyetemista voltam, ő a második szakmáját fejezte be.

Hétvégente találkoztunk, de jött a koronavírus.

1 hónapig nem is találkoztunk.

Aztán jött a július, mindketten munkát kezdtünk keresni. Én Lidl-be jelentkeztem, ahol 2 nap pihenő van, de az nem feltétlenül a szombat-vasárnap.

Így-mivel 4.5 óra az út is-nem tudtunk volna sokat együtt lenni.

Egy megoldás maradt: összeköltözni.

Már 1 hónapja, hogy együtt élünk, imádom minden percét.

20/L, ő 21.

2020. aug. 15. 11:47
 8/8 anonim válasza:

Egy távkapcsolat nem rendes kapcsolat ezt azért szerintem fontos tisztázni.

Nagyon sok kitartás és türelem kell hozza illetve attól is függ mik az egenyeid egy kapcsolatban. ( főleg szex terén, hiszen van hogy hónapokig vagy hetekig nem tudtok talalkozni ugyebár)

De ha neked megfelel a dolog és tényleg van turelmed hozza és megvan a legfontosabb dolog a BIZALOM kettotog között működhet. De nyilván nem örökké muszáj egy bizonyos idő után osszekoltozni és ténylegesen ott lenni a másik mellett hiszem máskülönben nem lesz rendes kapcsolat sem .

Volt tavkapcsolatom és soha többe nem kene .

2020. aug. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!