Ez lehet pozitív?
Tervezett baba, de sajnos nagyon rosszkor jön. El is engedtük ezt a hónapot és épp szüneteltetni akartuk a baba projektet. A tesztet csak poénból csináltam, nem első vizelet, két nap múlva kéne megjönnie.
Szerintem pozitív!
Én ilyet szeretnék holnap reggel látni! 😁
Miért jön rosszkor?
1 csík-negatív
2 csík-pozitív
Nem annyira nehéz:)
Minél hamarabb menj orvoshoz, tudjon adni gyógyszert!
Nyugi, nem lesz baj!
Ha normális házidokid van a magas TSH eredményeddel nyogodtan kérheted tőle is a gyógyszert... nekem is ő írta fel. Nem kell hozzá endokrinológus. Minimális szinten el kell kezdeni és utána majd a nőgyógyászod segít. Ha nem szeretnéd elveszíteni a pici csodátokat, akkor kell az a gyógyszer mert az első 16 hétben nem tud magának hormont termelni. Mi az ikreinket ezért veszítettük el... mire meglett a TSH eredmény már túlvoltam a missed ab-on, bár lehet egy babával lett volna esély.
Na de hogy ne csak vészmadárkodjak, egy ismerősöm 3 gyereket szült 10 feletti TSH-val, semmivel nem tudták neki letornázni, se terhesség előtt se közben ..
Bízni kell a jóban, csak sajnos én nagyon negatív vagyok ezzel kapcsolatban, miután 5 év várakozás után a TSH miatt vesztettük a babákat.
A lehető legjobbakat kívánom nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!