Ez lehet pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Tervezett baba, de sajnos nagyon rosszkor jön. El is engedtük ezt a hónapot és épp szüneteltetni akartuk a baba projektet. A tesztet csak poénból csináltam, nem első vizelet, két nap múlva kéne megjönnie.

2020. aug. 12. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom, akkor megprobalom a házi orvost.
2020. aug. 12. 13:53
 12/15 Wonderwomen ***** válasza:

Próbáld meg a házi orvost, ha nem sikerül, akkor keress orvost magánba, ott nem kell hónapokat várni.

A teszt egyértelműen pozitív. 🍀

2020. aug. 12. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Terhes vagy, beszelj a haziorvosoddal, rimankodj, ha kell. En kuzdenek a kicsiert, hatha gyogyszerrel sikerul megtartani. Szurkolok.
2020. aug. 13. 05:32
 14/15 anonim ***** válasza:
2 hónapja próbálkozunk, nekem nem szabályos a ciklusom. Mind a 2 hónapban teszteltem, mind a 2 hónapban ilyen erőset. Mind a 2 hónapban rá pár napra megjött 🤷‍♀️
2020. aug. 13. 08:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem ez már a negyedik terhességem, és persze millió olyan tesztet csináltam, ami negatív volt. Soha nem volt téves eredmény.
2020. aug. 13. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!