Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom antideprenszánast szed...

Hajnalka24 kérdése:

Párom antideprenszánast szed én ma csináltam terhességi tesztet és pozitiv lett! Lehet-e valami baja a babának majd?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
57%

Mi az a "antideprenszánast"?

Nem hiszem, hogy a babának ez miatt lenne baja, akkor lenne esetleg gond ha te szednéd. De majd ugyis kell menned orvoshoz, ott majd elmondod nekik, és kapsz tanácsokat.

2016. szept. 9. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Dehogyis, semmi baja nem lesz.
2016. szept. 9. 20:47
 3/10 anonim válasza:
100%
Úgy érted, hogy a betegségre való hajlam öröklődhet-e? Igen, öröklődHET, de mivel ez soktényezős dolog, egyáltalán nem biztos, hogy, még ha maga a hajlam öröklődik is (ami szintén nem biztos), elő fog jönni bármilyen pszichés betegség is a gyereketeknél.
2016. szept. 9. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Az antidepresszáns semmilyen hatással nem lesz a gyermekre. Gratulálok! :)
2016. szept. 9. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Ezernyi baja lesz még, ne kezdj már most aggódni, az ég szerelmére!!!
2016. szept. 9. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Én nem szülnék egy depressziós, nyugtatót szedő embernek, az biztos. 1 percig nem szabad ráhagyni a gyereket egy ilyenre, és akkor kb nevelheted egyedül.
2016. szept. 10. 07:15
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
6-os, az is biztos, hogy én egy ilyen szűklátókörű, frusztrált, öntelt, köcsög @szfejre nem hagynám a gyerekemet, mint te.
2016. szept. 10. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Felcsaptad a kifejezések szótárát, de egyik sem illik ide, úgyhogy nem is reagálnék, puszika
2016. szept. 10. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Miért is? Szűklátókörű és öntelt vagy, mert szerinted olyan ember, akinek valami baja van, amiről ráadásul nem ő tehet, már nem is érdemli meg, hogy gyereke legyen. De te persze tökéletes vagy...

Frusztrált is vagy, mert minek szólsz bele, hogy más kinek, milyen körülmények között szül gyereket. Ezt mindenkinek joga eldönteni, ne te adj tanácsokat, mert nem ez volt a kérdés. A saját éledet rendezgesd, ne a másét.

A másik kettőt nem fejtem ki, és nem, nem csaptam fel a szótárat, magamtól tudok ilyen szépen megnyilvánulni.

2016. szept. 10. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ember szed élete egy szakaszában antidepresszánst. Még többnek kellene, csak senki nem jön rá mi a bajuk. Többségük normális életet él, ellátja a családját, dolgozik...

Nem téveszmékkel küzdő pszichotikus betegről van szó, hanem egy depressziósról, akiről azt se tudjuk, mennyire súlyos az állapota.

2016. szept. 13. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!