Jövőre, veled, ugyanitt. (Akinek nem érthető, hogy miről van szó, kérem, guglizza ki, mielőtt írna.) Belemennétek egy ilyen típusú kapcsolatba? Mit várnátok tőle, és meddig mennétek el?
Ja, csak van egy kis gondom:
Egyedül álló nő megosztaná...
#1 A "guglizza ki, mielőtt írna" azt jelenti, hogy ha nem tudod, hogy miről van szó, akkor nem releváns a véleményed. Mindenestere köszönöm, hogy időt szántál a kérdésemre.
#2: Nem sértődtem meg, köszönöm a véleményedet.
#3: Ez a történet nem happy end-del végződik. De igazad van, a film nagyon más, mint az élet. Viszont a kérdés nem a filmről szólt, hanem a kapcsolat jellegéről. A filmbeli kapcsolat csak példa.
#7: Nem nagyon értem. Részleteznéd? Esetleg priviben?
A többieknek is nagyon köszönöm a véleményeket, válaszokat. És az ezutániakat is.
Rendben kifejtem, bár írhatnám hogy guglizd ki.
Nah, megtettem.
Kérdésed egy fikcióra épül ezért nem válaszolhattam csak fikcióval mivel egyedül élek.
Tegyük fel a filmbéli leírás igaz lenne az életemre, akkor a válaszom igen hiszen lenne egy igaz barátom aki mindennél többet ér.
Egy ilyen kapcsolathoz nagyon kell ismernem önmagamat és a barátomat is, bizonyos érzelmi és értelmi intelligenciára lenne szükség. Tudatosítani kell önmagunknak hogy bármikor el tudjuk engedni, legyen szó szerelemről, barátságról.
Most őszinte leszek, azt hiszem sőt tudom, ilyen helyzetben vagyok.
Nos, én elengedem ha tudom a másik így lesz boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!