Volt már veletek olyan hogy egy fájó szakítás után azt hittétek nem lesz már olyan jó mint abban a kapcsolatban volt, aztán mégis találtatok másik párt és rendbe jött emellett az életetek?
Nekem volt egy nagyon rossz kapcsolatom, mégis nagyon fájt a szakítás, pedig én léptem ki. Azt hittem akkor, hogy soha nem fog engem senki szeretni, nem lesz senkim többé, nincs is rendes fiú a világon. 1 évig tartott míg túltettem magam rajta, és mások felé kezdtem nyitni. Azt tudtam, hogy nem szeretnék olyan kapcsolatot ami akkor volt, nem hagyom magam hogy úgy bánjanak velem mint egy senkivel. Az első jeleknél kosarat adtam az udvarlóknak. Mert megfogadtam, hogy azonnal kalap-kabát annak aki nem becsül meg engem.
Most van barátom, fél éve vagyunk együtt, a csillagokat is lehozza nekem, boldogabb vagyok mint valaha, sokszor úgy érzem álmodom. Persze én is mindent megteszek neki, nem használom ki, hiszen nagyon szeretem.
Úgyhogy ha a hibákból tanulsz, nem ugrassz bele akármibe, akkor igen, jobbnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!