Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Foglalt nővel érdemes foglalko...

Foglalt nővel érdemes foglalkozni?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 17:05
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
#10 Nem tudom hibáztatni azt, akit el tudnak happolni a másik elől. Mint írtam (#7), azt lehet lenyúlni, aki engedi, aki pedig enged ilyesminek teret, az ezt okkal teszi. Egy jól működő kapcsolatban, ahol a felek tényleg szeretik egymást ilyen nem igazán fordulhat elő. Még mindig valószínűbb forgatókönyv, hogy a munkatársad egy nem jó kapcsolatból húzta ki azt a nőt és helyezte bele egy másik, valahol hibásan működő kapcsolatba, aminek eredménye egy elhamarkodott gyerek és egy válás lett, minthogy sem az, hogy egyöntetűen a nő a hibás. Ha meg csak a nő a hibás, akkor igenis a férfi is hibás, hogy nem vette észre időben, hogy ez nem lesz jó.
2021. ápr. 6. 18:23
 12/25 A kérdező kommentje:
Ezt a választ is köszönöm!
2021. ápr. 6. 18:26
 13/25 anonim válasza:
Mar voltam váló ok ... hu de regen volt mar, alig emlekszem :)
2021. ápr. 6. 19:01
 14/25 Noren1989 válasza:
Nem foglalkoznék. Az elveimmel ellentétesa dolog, amúgy is.
2021. ápr. 7. 07:38
 15/25 A kérdező kommentje:
Noren1989 köszönöm válaszod!
2021. ápr. 7. 09:17
 16/25 anonim válasza:

Erkölcs, karma, elvek...

A saját véleményem az, hogy be lehet próbálkozni. Rengetegen élnek kihűlt kapcsolatban, ahol érzelmi, testi igényeiket nemhogy kielégíteni nem tudják, de semmibe veszik őket. Az, hogy 1-2 dugás lenne belőle, vagy komolyabb is kialakulhat, nem tudni. Próba szerencse.

2021. ápr. 7. 13:21
 17/25 anonim válasza:
Persze, aztán agyalhatsz majd, hogy téged is megcsal-e.
2021. ápr. 7. 13:48
 18/25 anonim válasza:
Persze! Ajánlkozó szabad nőt meg csak szabadkozva hárítani amiatt, hogy foglalt nővel foglalatoskodsz.
2021. ápr. 7. 14:34
 19/25 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan. Ha vkinek udvarolsz és belemegy, akkor miért is ne? Lehet nem érzi jól magát, csak eddig nem mert lépni. Ha elutasító, az megint pozitív, mert kitart a párja mellett. Erősen függ az emberektől, ki milyen gondolkodású. Szerelmes-e vagy vmi kényszer miatt vannak-e még együtt... stb...
2021. ápr. 8. 06:46
 20/25 anonim válasza:
Érdemes, de nem fogtok tiszta lappal indulni. Lehet, ott lesz a gondolatodban mindig, hogy ki tudja, veled megteszi-e, hogy ha nem működik a kapcsolat, akkor korrekt módon lezárja, vagy csak váratlanul lelép egy másik faszival...
2021. ápr. 8. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!