Hogyan találkoztatok jelenlegi párotokkal?
Illetve azt is leírhatjátok, hogy előző párjaitokkal hogyan.
Légyszi kort és nemet is írjatok!
Osztálytársak vagyunk így az "igazi" találkozás a gimiben történt meg.
A sztorihoz hozzá tartozik, hogy én egy apróka, nagyon elhanyagolható faluból mentem fel Pestre tanulni, míg a barátom világ életében ott élt.
A sors iróniája, hogy a keresztszülei viszont pont a mi falunkban élnek és kimondottan jóba vannak az én családommal is, persze ezt először nem tudtuk.
Kialakult a szimpátia, első csók stb stb stb.
Egy idő után a család is szóba került, azt hiszem mutatott valami családi fotót és ott vigyorogtak a falumbéli arcok. Először teljes értetlenkedés. Honnan ismered őket? Ők a kereszt-szüleid? De biztos vagy te ebben?
Amikor anyukámmal dumáltam megemlítettem neki a dolgot... Persze beindult a forró drót és a másik család is hihetetlenkedve igazolta, hogy bizony a keresztfiukkal randizgatom.
A következő meglepetés az az volt,amikor kiderült hogy mi igazából nem is a gimiben találkoztunk először, hanem még nagyon piciként a falumban. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!