Lányok szeret közületek valaki buszon,villamoson,vonaton,taxiban ismerkedni?
Utálom az ilyet.
Imátkozok magamban hogy aki mellém ül kussoljon. Rá se szoktam nézni.
Vettem magamnak gyűrűt hogy lekopjanak a dög szagű, retek fejű hódítók. Ha kérdezik, házas vagyok.
Én örülnék neki, ha valaki beszélgetne velem tömegközlekedésen. Egyébként is személyes ismerkedés párti vagyok.
Egyszer a buszon beszélgetett egy velem korabeli srác, alakulhatott volna jól is a dolog, ha nem történik semmi kellemetlen dolog, amivel elvágta nálam magát...
Egy másik esetben olyan srác ült le hozzám, aki egyáltalán nem tetszett, és nyomult. Ez a helyzet nem szerencsés.
Iskolába menet meg volt olyan, hogy egy nálam fiatalabb kezdett el baromkodni a haverjaival, amibe engem is bevont, az mondjuk nagyon vicces volt.
Nem vagyok túl szociális, ezért még az is fel tudja dobni a napomat, ha egy idős kezd el velem társalogni. Gátlásos ember révén csak nagyon hosszú (több órás) út során lennék hajlandó beszélgetést kezdeményezni, de ha ezt más teszi, annak csak örülök.
16/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!