Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Másnak is ritkán írnak vissza...

Másnak is ritkán írnak vissza a lányok Tinderen?

Figyelt kérdés

Nincs semmi csajozós dumám, inkább próbálok normális lenni, nem látom értelmét, hogy megjátsszuk magunkat 🤷🏼‍♂

18-21es kategória amúgy

2021. márc. 11. 23:18
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
de igen kedves 27 mert bekepzelt hulye nyomorekok vagytok, forditott esetben ti 100x jobban rinyalnatok
2021. márc. 23. 12:45
 32/38 anonim válasza:

31

XD

2021. márc. 23. 12:48
 33/38 anonim válasza:

Hát nekem egyszer rám írt egy lány hogy szia aztán ennyi volt soha többet nem írt.

Egy másikkal beszélgettem de amint kiderült hogy ő bulizni szeret meg tv-t nézni, én meg inkább kirándulni vagy olvasni, nem írt többet :D pedig korábban még mondta is hogy mennyire odavan értem. Hát sajnálom hogy én a szombat estém nem üvöltő zenével meg hányással szeretném tölteni :D

Egy lány elhívott randira este tíz órakor(elmentem mert sejtettem hogy ez jó lesz) második kérdése az volt hogy mennyi gyereket szeretnék :D

Vicces volt aztán kb 10perc után elment hogy majd ír. Nem írt:D

Szerintem ha nem írnak neked vissza még az is jobb

2021. nov. 14. 23:43
 34/38 anonim válasza:
Igen
2021. nov. 15. 02:57
 35/38 anonim válasza:
#33 ezt a kerdest en is tuti bedobnam, de csak trollkodasbol hogy hogy reagal
2021. nov. 15. 10:33
 36/38 anonim válasza:

35 arra gondolsz hogy hány gyereket szeretnék? Igen ezzel nem is lenne probléma de ő az egész randit végig nem vette komolyan. Késő este írtam tegnap, azt kifelejtettem hogy 2 barátnőjével jött ráadásul. Hogy lehet így randizni normálisan?

Mondjuk nem is vártam mást amikor valaki este 10kor hétköznap ír hogy "randi most"?

Arra jó hogy legyen miről mesélnem hogy milyen emberek is vannak.

2021. nov. 15. 17:06
 37/38 anonim válasza:
#36 de itt megis te vagy a palimadar, mert egy csettinteste ugrasz :D forditott esetben kivancsi lennek hany no mondana igent :D Amugy eleg gaz volt a partnered, de ne mond hogy nem jott le a kepeirol hogy ilyen idiota ... vagy csak nekem lett mar tul nagy tapasztalatom, de a kepekrol meg leirasrol (mar ha van) le lehet szurni eleg sok mindent :D
2021. nov. 15. 17:18
 38/38 anonim válasza:

37 Ahogy írtam is 33as válaszomban. direkt mentem mert tudtam hogy vicces lesz. (nem volt másnap semmi dolgom amiért korán kellett volna kelnem) Az volt. Nem bántam meg. Még ma is mosolygok ha eszembe jut.

Leírása nem volt, képei normálisak voltak. Szóval nem, nem tűnt fel elötte hogy valami nem stimmelne vele.

2021. nov. 15. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!