Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk, ti miért vagytok fent...

Fiúk, ti miért vagytok fent tinderen?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki komoly kapcsolatot keres, vagy mindenki csak meg akarja d*gni a lányokat?

2021. márc. 4. 14:10
1 2 3
 1/25 anonim válasza:

És a lányok miért vannak fent? Hogy kitegyék a szexis képeiket, hogy visszajelzést kapjanak, mennyi nyálcsorgató lúzer húzza őket jobbra, egó boostolás céljából?

Ezt az egész Tinder, Badoo meg FB Dating sz*rokat úgy ahogy van, el kellene felejteni, mert átlagosan 10 emberből csak 1-2 ember van, aki ténylegesen ismerkedni szeretne rajtuk.

2021. márc. 4. 14:20
 2/25 anonim válasza:
Én nem vagyok fennt. Szerintem az is csak függóség sokaknál. Pedig a való életben lehet a nőket megtalálni nem pedig a tinderen
2021. márc. 4. 14:20
 3/25 anonim válasza:
Semmi extra, csak tudni akarom hány machet van sose szoktam komolyan venni ezeket az oldalakat :D
2021. márc. 4. 14:22
 4/25 anonim válasza:

Éppen ez a baj, hogy a felhasználók jelentős része egyáltalán nem gondolja komolyan, amit csinál ott, ezáltal is tönkretéve ezeket az appokat. Hányinger az egész.

Az internetes társkeresőkkel szerintem jobban járnának az emberek, mint az ilyen sz*rokkal.

És mondom ezeket úgy, hogy SOHA életemben nem használtam még Tindert.

2021. márc. 4. 14:26
 5/25 A kérdező kommentje:
Haha:D én sem vagyok fent, csak megfordult a fejemben, hogy letöltsem. Sok rosszat hallottam róla, hogy a többség nem komoly kapcsolatot keres ott, ezért tettem fel a kérdést, hátha vannak egy páran ott, akik komolyat keresnek.. persze ez a lányokra is igaz, biztos belőlük is sok csak laza kapcsolatot keres, de azért a fiúkra irányult a kérdésem, mert én lány vagyok, és fiút keresnék ott :DDD
2021. márc. 4. 14:26
 6/25 A kérdező kommentje:
Úgyhogy szeretettel várok minél több véleményt és tapasztalatot is.:)
2021. márc. 4. 14:27
 7/25 anonim válasza:

Laza kapcsolat alatt mit értesz? Szexkapcsolatot? 😄

Egyébként jobban is jársz, ha nem töltöd le.

2021. márc. 4. 14:27
 8/25 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. márc. 4. 14:28
 9/25 anonim válasza:

Na, ma is tanultam valami újat, hogy miért használja ennyi ember azt a fost...

Mindenki csak b*szni tud, de törődni meg megbecsülni a másikat arra már nem futja...

És ezek után csodálkozunk, miért van ennyi huszonéves meg harmincéves szingli? Az ilyen emberek egyedül is fognak meghalni, az is biztos...

2021. márc. 4. 14:30
 10/25 anonim válasza:
Amikor valaki se személyesen, se online nem tud összeszedni egy nőt sem, akkor úgyis reménytelen a dolog, tök mindegy, hol keres.
2021. márc. 4. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!