Fiúk, ti miért vagytok fent tinderen?
Igazából én sem tudom, minek vagyok fent...semmi sem jött össze onnan egy lány sem semmire.
Hiaba match-eltünk, én rajuk írtam, és eltűntek :D
Én pont a karantén időszak előtt mentem szét barátnőmmel, haverom javasolta a Tindert (ő ott talált rá a feleségére, 7 éve együtt vannak szeretetben, boldogságban), aztán kipróbáltam a Badoot is de valami elkeserítő mi van ezeken. Nyílván nem feleséget akarok keresni egyből de valami borzasztó hogy egy épkézláb beszélgetést se lehet folytatni, ha pedig szóba kerül a találkozó akkor egész egyszerűen eltűnnek a lányok, nem írnak többet.
Időpocsékolás az egész annak ellenére hogy voltak matcheim szép számmal.
A legkiábrándítóbb az egészben hogy most nem sok lehetőség van az ismerkedésre és pont ilyenkor lennének jók ezek az alkalmazások de kb. senki nem akarja arra használni amire való, sajnos ezek a dolgok miatt lehúzás az egész és ez nem az alkotók hibája, mert ők már nem tehetnek erről hogy ennyire komolytalan emberek használják.
28F
F-szt verni. Match-em kizàrólag csúnya nőkkel van, szóval gyűjtögetem a fappolnivaló instaprofilokat.
Személy szerint itt, a méltàn nagyrabecsült gyk-n több nőt szedtem össze, mint Tinderen.
90%-ban haszontalan dolog mert tényleg mindenki csak dųgni akar, de arra is van esély hogy találsz magadnak párt. Ezt csak úgy tudhatod meg ha kipróbálod 😀
Nyilván ha jól nézel ki az nem hátrány mert ezeknél az appoknál ott dől el hogy jobbra húznak vagy nem.
Btw 20f, ha gondolod írj (ezt azert itt muszáj odaírni 😂😂😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!