Fiúk, ti miért vagytok fent tinderen?
Na szép, hogy még csak azt se lehet látni, hogy kinek tetszettél, ezen akkor tényleg semmi értelme fent lenni:DD
16:08😂😂😂
Én (31/F) azért vagyok fent Tinderen, mert komoly kapcsolatot keresek. Szerintem az sokkal jobb és értékesebb, mint a mások által csinált egyéjszakások, vagy laza dolgok, vagy nem tudom. Lényeg, hogy boldog szeretnék lenni, és szeretném, ha boldoggá tehetném a leendő páromat.
Srácok oldalait nem figyelem és nem is látnám, mert lányt keresek. De eddigi tapasztalataim alapján sok lány vagy filterezik (fekete-fehér, szűrők, egyéb furcsa dolgok), vagy csücsörít (kacsának képzelik magukat? Mi értelme ennek?), vagy tonna smink van rajtuk amitől viszolygok, vagy bele se néz a kamerába, vagy arra fókuszál hogy ide-oda utazik bepózolva, esetleg lenézik azokat akik nem magasabbak 180 cm-nél (ez diszkrimináció).
Ritkán találok értelmes (még ritkábban introvertált gamer/társasjátékos, ami még egy plusz nálam), mosolygós, sminknélküli lányt, de hiába húztam jobbra meg fel, nem igazán találtam egyezést.
Sokkal ritkábban volt olyan, amikor egy lány jobbra húzott engem a semmiből. Ilyenkor elhomályosítja, hogy ki tette ezt. Ezért én a "választék"-nál hunyorgok minden képnél, hogy homályosan lássam, és amikor a homályos kép egyezik a másik homályos képpel, akkor nyert ügyem van és mehetne az írás. De ha ráírok, akkor nem ír vissza. Olyan, mint ha egyes lányok csak gyufaszálakat (match) gyűjtenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!