Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk, ti miért vagytok fent...

Fiúk, ti miért vagytok fent tinderen?

Figyelt kérdés
Van olyan, aki komoly kapcsolatot keres, vagy mindenki csak meg akarja d*gni a lányokat?

2021. márc. 4. 14:10
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Na szép, hogy még csak azt se lehet látni, hogy kinek tetszettél, ezen akkor tényleg semmi értelme fent lenni:DD

16:08😂😂😂

2021. márc. 4. 21:41
 22/25 anonim válasza:
Én nem vagyok fent
2021. márc. 4. 22:44
 23/25 Deleted válasza:
Ha lehetne lányt találni rajta, akkor ki fizetne elő? Ha az ember előfizet, akkor sem történik semmi. Én 22 éve keresek társat és most már elegem van. Persze az továbbra is érthetetlen marad, hogy ha valaki ismerkedni szeretne, akkor miért nem ír a sokaságból senki.
2021. márc. 4. 23:59
 24/25 anonim válasza:

Én (31/F) azért vagyok fent Tinderen, mert komoly kapcsolatot keresek. Szerintem az sokkal jobb és értékesebb, mint a mások által csinált egyéjszakások, vagy laza dolgok, vagy nem tudom. Lényeg, hogy boldog szeretnék lenni, és szeretném, ha boldoggá tehetném a leendő páromat.

Srácok oldalait nem figyelem és nem is látnám, mert lányt keresek. De eddigi tapasztalataim alapján sok lány vagy filterezik (fekete-fehér, szűrők, egyéb furcsa dolgok), vagy csücsörít (kacsának képzelik magukat? Mi értelme ennek?), vagy tonna smink van rajtuk amitől viszolygok, vagy bele se néz a kamerába, vagy arra fókuszál hogy ide-oda utazik bepózolva, esetleg lenézik azokat akik nem magasabbak 180 cm-nél (ez diszkrimináció).

Ritkán találok értelmes (még ritkábban introvertált gamer/társasjátékos, ami még egy plusz nálam), mosolygós, sminknélküli lányt, de hiába húztam jobbra meg fel, nem igazán találtam egyezést.

Sokkal ritkábban volt olyan, amikor egy lány jobbra húzott engem a semmiből. Ilyenkor elhomályosítja, hogy ki tette ezt. Ezért én a "választék"-nál hunyorgok minden képnél, hogy homályosan lássam, és amikor a homályos kép egyezik a másik homályos képpel, akkor nyert ügyem van és mehetne az írás. De ha ráírok, akkor nem ír vissza. Olyan, mint ha egyes lányok csak gyufaszálakat (match) gyűjtenének.

2021. márc. 6. 09:47
 25/25 anonim válasza:
Én speciel normális kapcsolatot szeretnék, de eddig inkább elszomorított. Átlagos kinézetem van ( bár lány ismerősök szerint nem nézek ki rosszul), de egyszerűen nem jön semmi. Eddig csak annyit értem el, hogy az önbecsülésem csökkent. Sok csávó csak dugasert regisztrált, de sok lány meg azt sem tudja mit akar.
2021. márc. 7. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!