Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Másnak is ritkán írnak vissza...

Másnak is ritkán írnak vissza a lányok Tinderen?

Figyelt kérdés

Nincs semmi csajozós dumám, inkább próbálok normális lenni, nem látom értelmét, hogy megjátsszuk magunkat 🤷🏼‍♂

18-21es kategória amúgy

2021. márc. 11. 23:18
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
Édes istenem. Ez a tinderizmus nagyon az agyamra megy. Ez is olyan mint a Facebook dating. Nem igaz hogy egy online mesterséges app szerint kell élni az életünket.ezt is javára írom Márk zukibácsinak hogy megfontolt legyen az eltörlése az összes szutyoknak amit teremtett.
2021. márc. 12. 06:39
 12/38 Noren1989 válasza:
Nem, nekem ritkàn sem írnak vissza🤭😂
2021. márc. 12. 07:17
 13/38 anonim válasza:
Nekem nem hogy ritkán, de vissza sem írtak sosem 😀 Szemét bunkók 😀
2021. márc. 12. 07:59
 14/38 anonim válasza:
Voltam fent. Nem egyszer. Legutóbb akkor töröltem le, amikor a kinézetemen gúnyolódott egy csaj, hogy hogy merek én így regisztrálni, meg minden. Szóval tőbbet soha.
2021. márc. 12. 15:07
 15/38 anonim válasza:

Ritkán? Még match sincs, nemhogy rájuk írnék :D

Az hogy még válaszoljanak is pedig teljesen röhej még rá gondolni is... :D

2021. márc. 12. 15:18
 16/38 anonim válasza:
Jó kérdés! Figyu kb. 100 matchből nem sikerült randiznom. Korábbi párom tinderről ismertem meg akkor kb. 10 matchből sikerült vele randiznom. Kicsit átalakult a felfogása a dolgoknak pár év alatt. Van olyan, hogy a csaj elmeséli az életét, céljait, már azt hinnéd, hogy na igen végre van értelme és pl. pár nap aktív beszélgetés után egyszer csak ghostingol. Hát ez ilyen, sajnos. :D
2021. márc. 12. 23:26
 17/38 anonim válasza:
Tindert nem használok, más társkeresők példái alapján meg azt mondhatom, hogy igen, ritkán írnak vissza. Legutóbb pl. Badoo-n kaptam értesítést, hogy X. Y. chatelni akar velem. Írtam a csajnak, teljesen normálisan, erre meg nem válaszolt. Amúgy a nők többsége csak egót növel a társkeresőkön, meg a közösségi oldalait reklámozza, meg unaloműzésből van fenn. Ha férfiként átlagos vagy az alatti a külsőd, akkor neked reszeltek, és tök mindegy, hogy milyen társkeresőt használsz.
2021. márc. 13. 13:06
 18/38 anonim válasza:
MEgszálllOt vagy?
2021. márc. 13. 19:47
 19/38 A kérdező kommentje:
Hogy mi?😂😂
2021. márc. 13. 20:33
 20/38 anonim válasza:
Speciel tindert nem használok, de más platformot régebben igen. Amikor ész nélkül küldtem a körleveleket senki sem írt vissza. Amikor már ésszel és nem ctrl-c-t nyomogatva akkor a 20-25%-a, mert a levelek felét el sem olvasták, a másik felének nem voltam szimpatikus (pedig eleve akkor írtam csak ha úgy tűnt van közös átfedés).
2021. márc. 14. 02:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!