A lányok miért várnak órákat mielőtt visszaírnak, ha ők húznak jobbra?
Ezt csinálta az online ismerkedés. Olyan nagy a számbeli eltolódás a férfiak javára, hogy egy nőre százan jutnak. Jön az első, aztán jön egy jóképűbb, aztán megint egy és a nő nem tudja, hova kapjon. Ez elhiteti velük, hogy nem érdemes időt pazarolni senkire, mert csak várniuk kell és jön egy jobb. Végül csak kikötnek valakinél, de ez olyan, mint a lottó. Versenyezned kell a többiekkel és ez eléggé megalázó. Az egyik társkeresőn még azt is látni lehetett, hány levelet is kapott az adott nő naponta. Amikor azt láttad, hogy aznap kb a harmincadikat küldted te, akkor elment a kedved az egésztől. Csak egy sorszám voltál és talán te is kaptál 1-2 sort a többiek mellett.
Több mindent lehetne csinálni
Én sosem írtam nőnek, megvártam, amíg ők írtak. Onnantól egyértelmű volt az érdeklődése és nálam volt a labda is. A feleségem is így ismertem meg, 2 hét után írt és onnantól már könnyen ment a dolog.
Fiatalabb koromban én sem csináltam máshogy, írtam 20 nőnek és akik válaszoltak, azokkal írogattam. Max egy hét és randit kértem, nem húztam az időt. Ha valamelyik komolyra fordult, ejtettem a többit.
Több vas kell a tűzbe, mert az online társkeresés mindaddig komolytalan, amíg el nem jön az első randi. Legtöbbször még utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!