Visszairnatok neki vagy figyelmen kivul hagynatok?
Van egy 39 eves ferfi akivel egesz jol kijovunk viszont mar van egy kislanya es egy exfelesege. Elmondasa szerint 1 eve elvaltak viszont a no ott lakik az o lakasaban es mindent egyutt csinalnak harmasban. ( Gondolom a kislany miatt,hogy ne erezze meg a valast annyira). Sokszor beszelgettunk de most egy ideje mar nem ir nekem..kb 1 hete. Kicsit ugy erzem,hogy egy potlek voltam neki es nagy kamu az egesz amit eloadott nekem. Nekem alapvetoen nem lett volna bajom az exfeleseggel es a lanyaval, nem az a fajta ember vagyok aki elmarna barkit barkitol. De most ez bant kicsit,hogy hulyere vett. Ha esetleg ram ir akkor reagaljak ra vagy az ilyet keruljem inkabb messzirol? Ti mit tennetek?
23/L
Ne legyél ilyen naiv.
Nem is ír, eltűnt, de te azon pörögsz, hogy írj-e vissza, ha esetleg mégis jelentkezik még??? Ne már!!
Szép mesét adott elő. Együtt van a felségével rendesen. Te meg jó lettél volna egy kis szexre.
Most komolyan 23 évesen azon bánkódsz, hogy egy "elvált" 39 éves pasi akinek van egy kölyke és együtt él exanyucival nem ír???!!!??
A helyedben ilyennel szóba sem álltam volna.
Csak egy pótlék voltál, és az sem biztos hogy elváltak.
Szóval netto hülyére vett több ponton is.
Szerintem gondolkodj el az életeden....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!