Csak engem idegesítenek az olyan emberek akik egyből
visszaírnak?
Figyelt kérdés
Vannak akik ahogy visszaírok Facebookon, egyből válaszolnak, és még szinte le sem írom a választ, már entert nyomni sem merek, egybe kell írnom az egészet mert EGYBŐL ÍRNAK. Az ilyenek ennyire unatkoznak? Nem tudnak közben mást csinálni zenét hallgatni, olvasgatni a neten vagy képeket nézni, csak a chatet figyelik állandóan??? És fel vannak háborodva ha nem reagálok egyből. Bármi közbejöhet. Vagy van hogy pár nap után írok vissza, esetleg több nap után, és akkor mi van? Kötelessége az embernek állandóan a szar Facebookon azt lesnie hogy ki mivel fárasztja? Ha meg nem megyek fel akkor gyanakodnak hogy mi van velem, meghaltam stb.? Van hogy fél napig nem megyek fel, mások meg fél órát vagy egy órát bírnak ki, van aki szinte állandóan elérhető chaten, csak néha néha 10-20 percekre nem, meg amikor alszik. Komolyan nem unják? Legszívesebben kitörölném magam, de akkor meg "úú vajon miért törölte ki magát, meg letiltott stb."
2016. dec. 1. 18:23
1/7 anonim válasza:
Hát töröld magad akkor.
2016. dec. 1. 18:26
2/7 anonim válasza:
Ha ilyen stresszt okoz neked, szerintem ne facebookozzál.
Semmi idegesítő nincs a visszaírásban. Ha elvárja, hogy te is azonnal visszaírj, az gond, már neki, neked nem kell, hogy az legyen. Az ilyeneket törölném és kész. Annyival is egyszerűbb az élet.
Oké, könnyen beszélek, fent se vagyok. Nem hiányzik nekem az.
2016. dec. 1. 18:35
3/7 anonim válasza:
Szimplán gyorsabban írnak mint te. Engem meg azok idegesítenek akik 10 percig...aztán ír egy szòt :) Van egy alkalmazás facebook messenger, ami azonnal jelez ,rezeg/ villog/hangot ad ki/ kinek mire van állítva, és amikor vki ír akkor megnézem pl èn is és pár mp alatt visszaírok. A látszattal ellentétben nem vagyok mindig facen, csak ez van bekapcsolva, ami miatt elérhető" vagyok bármikor. Szerintem ennyi a lényeg, nem mindíg úgy van ám ahogy látszik.
2016. dec. 1. 18:39
4/7 anonim válasza:
Jó, ez fájt :D
De, lehet zenét hallgatnak: csak tudod, azt a háttérben szokták, nem pedig az időcsíkot bámulják ilyenkor.
Lehet nézegetnek képeken: csak a facebookon.
Igen, én is szoktam unatkozni. Te nem?
Gondolom te is olyan f@.z vagy, aki látta, lusta írni, és felb@.z mindenkit.
Várom a lepontozást, mert fáj az igazság.
2016. dec. 1. 18:51
5/7 anonim válasza:
Beteg.
2016. dec. 1. 20:12
6/7 Clay Morrow válasza:
Íme egy jeles példa, hogy az emberiségnek tényleg sehogy sem jó. Sokan arról rinyálnak, hogy még válaszra sem méltatják, illetve óránként válaszolnak.. Te meg azért bőgsz, mert visszaírnak és ráadásul azonnal? Ez a chatelés lényege, ha nem tetszik válts át levelezésre.
2016. dec. 1. 20:53
7/7 anonim válasza:
Igen, engem is inkább az idegesít, amikor 10 prc után 1 szót kapok, de n megértem a kérdezpt. csak tuod, van, akit idegesít, ha minden után entert nyomsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!